„Jedva čekam decu!" Pit o tužnoj prošlosti i planovima za budućnost: Veza sa Kim ozbiljnija nego što je svet mislio!

14.07.2022

05:45

1

Dejvidson je, inače, ostao bez oca kada je imao sedam godina

„Jedva čekam decu!" Pit o tužnoj prošlosti i planovima za budućnost: Veza sa Kim ozbiljnija nego što je svet mislio!
profimedia-0688259224 - Copyright Profimedia

Mladi komičar Pit Dejvidson otvorio je dušu u okviru emisije s Kevinom Hartom pa priznao da bi strašno voleo da postane tata. Veza sa Kim Kardašijan je, očito, baš uticala na njega, uzimajući u obzir da do sada nije baš tako žarko želeo da „uskoro postane roditelj".

Podsetimo, Kim iz braka s Kanjeom Vestom ima četvoro dece - ćerke Čikago i Nort, te sinove Psalma i Sejnta. Dejvidson je, sa druge strane, sa svega sedam godina ostao bez oca, i to je i te kako ostavilo traga na njegovoj duši.

- Još to nisam ostvario, ali bih najviše voleo da imam dete! To mi je san - iznenadio je mnoge Pit priznanjem u tek tizeru za pomenutu emisiju.

- Baš se trudim da budem što bolji čovek, spremam se za tu ulogu roditelja. Hoću da se razvijem tako da danas-sutra, kad mi se to desi, sve bude lako - objasnio je, pa se zatim prisetio sopstvenog detinjstva, koje nije bilo baš sjajno, s obzirom na okolnosti.  

- Moje detinjstvo nije bilo bajno i krasno. Tata mi je poginuo, majka je ostala sama, mlađa sestra to sve nije dobro podnosila... Ma, je*ena noćna mora. Da je sve bilo u redu, postao bih neki građevinski radnik na Staten Ajlandu i bio bih najsrećniji čovek na svetu. Ovako... Sve te stvari koje ti se tako dese, samo te nekako nauče da se zaljubiš u komediju - smatra on.

Kako je nastradao Skot Dejvidson?

Vatrogasac i Pitov otac Skot Dejvidson radio je i, na kraju, nastradao u Njujorku, na dužnosti - u okviru napada 11. septembra. Prema napisima tamošnjih medija, poslednji put je viđen kako pomaže u evakuaciji ljudi iz hotela „Marriott" neposredno pred rušenje Severnog tornja.

Tada je poginuo. Bila je to 2001. godina, a pad nebodera usmrtio je na hiljade ljudi.

Mnogi se pitaju koliko li Pit provodi vremena s decom svoje devojke, zbog koje je nedavno istetovirao slova „KNSCP" (kao „Kim, Nort, Sejnt, Čikago i Psalm?), a onda i imena „Jasmin" i „Aladin" - zbog toga kako su se oni u stvari i upoznali bolje, u okviru emisije „Uživo subotom uveče".

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson Profimedia
 

Ova koju je sada snimao s Hartom biće premijerno prikazana 14. jula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike