Lep, kao iz filma: „Žena od sultana” se zagledala u frajera, a onda su joj se srušili svi snovi

18.10.2021

19:54

0

Tijana Milentijević još uvek nije pronašla srodnu dušu

Lep, kao iz filma: „Žena od sultana” se zagledala u frajera, a onda su joj se srušili svi snovi
tijana_em_22072021_0005 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao „Žena od sultana”, lepak je za jači pol, ali svoju srodnu dušu još uvek nije pronašla. Kako je jednom ispričala, taman joj se dopao muškarac i pomislila kako je dobar frajer, te da bi se mogla upustiti u razgovor sa njim, a onda je usledilo razočaranje. 

Naime, Milentijevićeva se zagledala u zgodnog muškarca, a onda je saznala da on nije istog seksualnog opredeljenja kao i ona, te su joj se tom trenutku srušili svi snovi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Dešavalo se da za nekog pomislim da je top frajer, a ispostavi se da je gej, ali dobro to može svakom da se desi. Danas se ne zna više ko je kog seksualnog opredeljenja- rekla je pevačica za „Grand News”, a zatim ispričala kako je to bilo kad ju je izgled prevario. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

– Čula sam se s mojim drugom na video poziv i on me pitao je l’ ima nekih frajera. Ja mu okrećem kameru i kažem kako ima jedan ispred mene, a stvarno lep, kao sa filma, međutim, nakon par minuta ja ga vidim u vodi s dečkom i tu mi se srušio sneško – dodala je Tijana za pomenuti medij.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike