Jeremićeva zbog drame zaplakala i u programu uživo: Nećete jesti žito na mojoj sahrani, to vam ja garantujem!

30.07.2022

07:40

1

Pošto je podnela prijavu zbog poruka sporne sadržine, naglasila je kako će slučaj „izgurati" do kraja

Jeremićeva zbog drame zaplakala i u programu uživo: Nećete jesti žito na mojoj sahrani, to vam ja garantujem!
jovana_jeremic_4 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić je prethodnog dana podnela krivičnu prijavu zbog pretećih poruka koje su joj pristizale od strane nepoznatog lica. 

Muškarac se predstavljao kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, a uznemirena voditeljka bila je prekinula odmor i vratila se u Srbiju, pa s aerodroma otišla pravo u MUP ne bi li dala izjavu i preduzela sve korake sa namerom da zaštiti sebe i svoju porodicu. Više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Danas, na samom početku jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji, sa suzama u očima poručila je da će istrajati do kraja. Naglasila je da je nikakve pretnje neće omesti u poslu, ali i da onima koji stoje iza svega neće oprostiti svoje suze.

Ona je kazala kako su „pravi kriminalci nekada imali kodeks, pa nisu išli na ženu s malim detetom", pre svega. 

Objasnila je kako je zbog svega pomoć tražila od svoje države, kao neko ko je istoj doneo samo diplome i uspehe, te kako veruje da će se sve rešiti. 

- Istrajaću do kraja da se sazna ko je to uradio i neću im oprostiti moje suze. Moje dete je ležalo s desne strane dok sam ja dobijala najmonstruoznije pretnje, da će se jesti žito na mojoj sahrani. Nećete ga jesti, to vam ja garantujem - istakla je gledajući pravo u kameru. 

Podsetimo, Jovana se obratila nadležnima za pomoć zbog drame koja ju je zadesila posle verbalnog okršaja sa starletm Majom Marinković. Pošto je dala svoju izjavu, priznala je da ju je iznenadilo što je Tamara Đurić upletena u sve, a kako joj Marinkovićeva jeste draga, ali da joj nije prijatelj. 

- Sa Tamarom nikada nisam imala loš odnos. Tamara je inteligentna. Mene je začudilo da se ovaj poziva na nju kako mu je dala broj. Ona mi ne deluje kao devojka koja „udara" ispod pojasa. Pričam sada iskreno... Ne znam šta će policija da utvrdi, ali mislim da će sve one biti ispitane - prokomentarisala je bila za „Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike