Jelena Karleuša stala u odbranu Jovane Jeremić: Ne sme tebi da fali dlaka sa glave! (FOTO)

30.07.2022

17:15

3

Pevačica je pomenula i kolegu sa kojim je nedavno imala okršaj

Jelena Karleuša stala u odbranu Jovane Jeremić: Ne sme tebi da fali dlaka sa glave! (FOTO)
Jovana Jeremić Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić je juče bila u policiji zbog pretećih poruka koje je dobila od strane nepoznate osobe, a koja se predstavlja kao neko iz redova Veljka Belivuka.

Voditeljka je istakla da je strah i dalje drži, a pored brojnih fanova, sada joj je podršku pružila i Jelena Karleuša.

- Kakva smo mi to zemlja gde se upućuju najstrašnije pretnje jednoj ženi, Jeremić Jovani, koja je i majka i javna ličnost a da svi u tome vide zabavu i sprdnju? Hajde, ja sam na to navikla kad je reč o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene... - napisala je Jelena, pa nastavila:

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

- Postali smo društvo gde se žene javno ponižavaju, vređaju, preti im se... I niko u tome ne vidi ništa loše... Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vređa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koji će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne pretnje ženi koja ima dete... Gde su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne sme tebi dlaka sa glave da fali.

Printscreen Instagram/karleusastar
Poruka Jelene Karleuše upućena Jovani Jeremić

 

Podsetimo, Jovana Jeremić je 29. jula, prekinula odmor pa pravo s aerodroma otišla u MUP, ne bi li podnela krivičnu prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Nepoznati muškarac se, inače, predstavljao kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, a uznemirena voditeljka dala je izjavu i preduzela sve korake sa namerom da zaštiti sebe i svoju porodicu usred drame koja ju je zadesila posle verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković. Više o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike