„Moraću da povedem računa kuda se krećem!" Jovanu još drži strah: Otkrila i da li će zbog pretnji unajmiti obezbeđenje!

30.07.2022

13:58

6

Sporne poruke su je i te kako uzdrmale

„Moraću da povedem računa kuda se krećem!" Jovanu još drži strah: Otkrila i da li će zbog pretnji unajmiti obezbeđenje!
jovana_jeremic_2 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Jovana Jeremić se zbog pretećih poruka od strane nepoznatog čoveka koji se predstavlja kao neko iz redova Veljka Belivuka veoma potresla. Do njih je došlo malo nakon verbalnog obračuna sa starletom Majom Marinković, a voditeljka je priloživši sav dokazni materijal koji ima pokazala i kakve veze s aferom ima Tamara Đurić, o čemu više možete pročitati OVDE

Ona ne krije da je strah i dalje drži, te da će morati da povede računa kuda se kreće u narednom periodu.

- Tamara ne može da me razume jer nije bila đak generacije. Ne, ja neću ništa angažovati. I dalje sam u strahu, ali se malo bolje osećam. Čekam da ga policija pronađe i da vidimo ko je taj čovek koji je meni pretio. Neću angažovati obezbeđenje, a policija će ukoliko bude smatrala da mi je to potrebno, sama to i dodeliti. Vojislav Šešelj je aludirao na to da treba da mi se dodeli. Malo jesam bolje, ali sam i dalje uznemirena. Sledeće što planiram jeste da vodim najbolje svoje emisije i vodim računa kuda se krećem - rekla je Jovana za „Blic", pa nastavila:

- Tamara nema osnova što se tužbe tiče, nigde je nisam napala. Ne znam da li ima veze sa tim ili joj je podmetnula „drugarica" Maja Marinković, tako što je nagovorila ovog lika. Bila sam đak generacije, a suze koje sam tamo prolila nisu bile lažne, ali kapiram da Tamara to ne može da razume jer nije završila stepen škole koji sam ja završila. Očekujem od nje takav odgovor i razumem da joj škola nije važna i da na to gleda kao na sprdnju, ne zameram joj. Ovako je super lik, ali školovana nije...  

Jovana Jeremić ATAImages/ A.A.
 

- Demantovaću je za podvojenu ličnost, u poslednje četiri godine sam se jako puno promenila što se tiče majčinstva. Nisam imala vremena da se posvetim detetu kada sam radila na „Hepiju". Ponosna sam na sebe kakva sam majka sada. Podvojena ličnost je ona koja je preko dana jedna, a posle druga, a ovo što sam ja, se zove rad na sebi.

Naglasila je zatim i sledeće:

- Jesam zarađivala od rijalitija, ali za razliku od nje i ostalih starleta, kao voditelj, što nije isto kao kada si učesnik. To su ogromne razlike. Opovrgla sam sve njene argumente za moju podvojenu ličnost. Ostavljam policiji da radi na slučaju - zaključila je Jovana za pomenute medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike