Megan i Hari nisu ostali do kraja kraljičine proslave: U najvažnijem trenutku su već bili u avionu za Ameriku!

06.06.2022

21:00

0

Mnogi komentarišu da im uopšte nije bilo prijatno u Britaniji

Megan i Hari nisu ostali do kraja kraljičine proslave: U najvažnijem trenutku su već bili u avionu za Ameriku!
Megan Markl i princ Hari - Copyright AP Photo/Matt Dunham, Pool

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su, kako se navodi, uveliko bili u avionu za Ameriku, gde inače žive, dok se održavalo veliko finale proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Kao što je poznato, ona se juče u jednom trenutku pojavila na balkonu Bakingemske palate i pozdravila okupljene građane, ali Hari i Megan nisu bili tu sa njom. 

Stručnjaci tvrde da se Hari muči da prihvati svoju novu "kraljevsku ulogu otkako je odstupio sa dužnosti", a obožavaoci kraljevske porodice tvrde da Megan "očito" prkosi Kejt Midlton. 

Profimedia
 

Oni su se ovog vikenda prvi put pojavili u javnosti zajedno sa kraljevskom porodicom, otkako su se preselili u Ameriku. No, njihov izostanak sa mnogih delova proslave nije prošao nezapaženo.

Ono što je privuklo veliku pažnju bilo je i to da su u petak, u katedrali Sv. Pavla sedeli odvojeni od svih.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža po dolasku su zauzeli svoja mesta na desnoj strani Katedrale Svetog Pavla. Par je seo na istu klupu kao i princeza Ana, princ Čarls i Kamila Parker Bouls.

Tanjug/AP Photo
 

U redu preko puta njih vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sedeli su sa princezom Evgenijom, princezom Beatris i njihovim muževima, Džekom Bruksbankom i Edoardom Mapeli Mozijem. Prema fotografijama koje su do sada objavljene, čini se da američki posetioci nisu komunicirali sa Vilijamom i Kejt.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike