Ovo je član kraljevske porodice koji se pitao „koliko će Arčijeva koža biti tamna"? Potez naišao na oštre osude!

23.07.2022

13:31

0

Vodila se rasprava i oko toga koliko bi bilo smešno da Harijevo dete ima „riđu afro frizuru"

Ovo je član kraljevske porodice koji se pitao „koliko će Arčijeva koža biti tamna"? Potez naišao na oštre osude!
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Megan Markl i princ Hari su mnoge šokirali pošto su obelodanili pred Oprom Vinfri da su se i u okviru kraljevske porodice susreli s rasističkim komentarima pred rođenje malog Arčija. Par nije želeo da zalazi u veće detalje, te otkriva o kome je tačno reč jer, kako je proslavljena glumica tvrdila, to bi umnogome uticalo na ugled izvesnog člana, za kog se jedno vreme verovalo i da je pokojni princ Filip.

- To mi je Hari preneo - pričala je bila Megan, objašnjavajući kako „je bilo onih koji su i te kako brinuli koliko će Arčijeva koža biti tamna pošto se bude rodio".

Međutim, nova knjiga Toma Bauera - razotkriva upravo imena onih s kojima je sada majka dvoje dece „imala problema". On u „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsor's", koja istražuje navodni „razdor između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i drugih članova monarhije" tvrdi da je upravo Kamila, vojvotkinja od Kornvola, te druga supruga princa Čarlsa, imala rasističke komentare o njihovom tada još nerođenom sinu.

Ovaj potez je porodica, s druge strane, oštro osudila, ali ni ti detalji nikad nisu isplivali do kraja. 

Ona je, navodi se, pričala i kako „bi bilo veoma smešno da Harijevo dete ima afro riđu kosu" tokom spornog razgovora iz 2016. godine, piše „Mirror". Ipak, pošto su saznanja novinara i autora došla do Kamile - u jeki čitavog skandala, izvori bliski njoj ističu da su u pitanju „samo obične gluposti".

Megan i Hari se još nisu oglašavali na ovu temu.

Kamila i princ Čarls, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike