Sloba Radanović brani paradajz turiste: Pustite budale koje vas tako zovu, nemaju preča posla! (FOTO)

13.07.2022

11:15

1

Što se pevača tiče - more je more, a i svaki odmor se isto završi, bilo da se odseda u hotelu od pet zvezdica ili smeštaju od 10 evra

Sloba Radanović brani paradajz turiste: Pustite budale koje vas tako zovu, nemaju preča posla! (FOTO)
Copyright Sloba Radanović, Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović je privukao ogromnu pažnju javnosti oglasivši se na svom Instagramu po pitanju letnjih odmora. Uz fotografiju sa jedne plaže u Budvi, poručio je - da i nema veze da li odsedate u hotelu s pet zvezdica ili kakvom drugom smeštaju od 10 evra, sve dok uživate.

Pevač se posebno zadržao na paradajz turistima i naglasio da niko, u stvari, nema pravo da tako nešto kaže. Ukoliko je neko, po njegovom mišljenju, uspeo da odvede decu na more - super je rodite i ne treba da se obazire na negativne komentare.

„Super ste makar i pasli travu!"

- Uživajte na moru, provedite se kako god znate i umete... Nije bitno gde ste smešteni, šta jedete, da li ste u hotelu sa pet zvezdica ili na plaži, kako pametnjakovići kažu i jedete paštetu i paradajz. More je more, pesak je pesak, voda je voda... Svakome isto. I sve je to od Boga, ne od nas - počeo je Sloba, pa zatim dodao:

- Ako ste uspeli svoju decu da odvedete na more ove godine, vi ste super roditelji, makar pasli travu - naglasio je on.

Tu se, međutim, nije i zaustavljao.

- Zaboravite budale koje vas nazivaju paradajz turistima. Verovatno svoje probleme zaboravljaju obraćajući pažnju na vas. Samo uživajte u suncu i mirisu mora... Na kraju krajeva... I ovaj iz hotela sa pet zvezdica i ovaj iz smestaja od 10 evra na kraju će da završe isto. Volim vas i vidimo se na primorju! - poručio je Radanović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike