Saška Veselinov otkrila detalje veze sa Đorđem Đokovićem, progovorila i o venčanju: Od prvog dana živimo zajedno

26.07.2022

12:27

0

Kako je istakla, ljubav je odmah planula, a energije se poklopile

Saška Veselinov otkrila detalje veze sa Đorđem Đokovićem, progovorila i o venčanju: Od prvog dana živimo zajedno
Saška i Đorđe Đoković - Copyright M.M./ATAImages

Od trenutka kada se u javnosti saznalo da se model i novinarka Saška Veselinov zabavlja sa Đorđem Đokovićem, bratom Novaka Đokovića, o ovom paru ne prestaje da se piše. 

Ipak, Saška se trudi da svoju intimu čuva samo za sebe, istakavši da u medijima ne želi da ima titulu samo devojke brata srpskog asa, već da želi da bude poznata po svojim zaslugama. 

- Prvo sam krenula da se bavim modelingom, zatim sam prešla na televiziju, postala sam novinarka, bila sam i u šoubizu, bila sam i u sportu, tu sam se nekako i pozicionirala, pogotovo zbog projekata na kojima radim. Tako da najviše volim da me oslovljavaju imenom i prezimenom jer sam toliko godina radila na tome. Žensko sam i radim na sebi u potpunosti te smatram da nisam rođena da budem samo nečija devojka, žena, snajka, kuma i ostalo.

Instagram printscreen/saskaveselinov
Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

Na pitanje da li je ljubav sa Đorđem krila od širokih narodnih masa zbog bojazni pritiska javnosti, ona kaže: 

- Imam više odgovora na to pitanje. Pre svega, nismo krili, išli smo na Zvezdinu utakmicu gde imaš u hali 10.000 ljudi, zagrlimo se, poljubimo se. Generalno, posle mesec dana smo se uselili u zajednički stan, tako da nije tu bilo nikakvo sakrivanje, ali što se tiče medija nije bilo potrebe da se eksponiramo. Smatram da kada neko previše pokazuje svoju vezu, kada piše citate i iskazuje ljubav na društvenim mrežama to nije to. Meni to nije potrebno jer ja to živim kod kuće. Tako da, dok nas niste uhvatili niste znali.

Printscreen ,,Amidži šou"
Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

Kako kaže, oni su gotovo od prvog dana počeli da žive zajedno, gotovo neprimetno. 

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Pose dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu napuni stvarima za par dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću“. I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj.

Instagram printscreen/saskaveselinov
Saška Veselinov

 

S obzirom na to joj ljubav sa Đorđem cveta, dizajnerka kupaćih kostima, otkriva da li sebe već vidi u venčanici. 

- Jednom sam već ponela venčanicu ali sam tada bila samo model na jednom editorijalu. Ne znam šta bih ti rekla, živimo dan za danom i nije da imamo sada neke planove dosta unapred. Đole oduvek želi da postane otac. On je dupli rak, emotivac, neverovatan je i dosta je porodičan čovek. I ja sam. Tako da mislim da će se to desiti baš u pravom trenutku. Svakako da pričamo na tu temu, od početka naše veze pričamo o tome ali će se desiti kada to bude trebalo.

24sedam/Goran Sivački
Saška Veselinov, Đorđe Veselinov

 

Saška je otkrila i koliko traje njena ljubav sa Đokovićem. 

- U medijima se pojavljivala informacija da smo mi više od godinu dana zajedno što nije istina a niko nas i nije pitao koliko smo tačno zajedno, pa eto prilike da to i kažem. Prvog avgusta nam je prva godišnjica veze i ići ćemo u Hrvatsku da proslavimo on i ja sami, tako da upravo razmišljam šta da mu poklonim - kaže Saška za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike