Hit sa prvog sastanka Saške Veselinov i Đorđa Đokovića: On je mislio da ja to nisam primetila, ali jesam! (FOTO)

13.04.2022

07:17

1

Novinarka napominje da je u veoma dobrim odnosima s poznatom porodicom, posebno s mama Dijanom, s kojom je najčešće i u kontaktu

Hit sa prvog sastanka Saške Veselinov i Đorđa Đokovića: On je mislio da ja to nisam primetila, ali jesam! (FOTO)
djordje_djokovic_saska_veselinov - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, iako još nisu ni punih godinu dana zajedno, već izvesno vreme svakako nose „titulu" jednog od omiljenih parova s javne scene. Gostujući u emisiji „Amidži šou", otkrili su kako su se sreli, pa zavoleli, a mlada novinarka je i ovom prilikom naglasila kako je s porodicom teniskog asa u veoma dobrim odnosima, te da su je baš lepo prihvatili. 

- Sve sam ugasio 2015, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje, rekao joj: „Ćao". Gledala je u telefon nije me ni pogledala - ispričao je Đorđe. 

Đorđe Đoković Printscreen ,,Amidži šou"
 

Tako je možda bilo u startu - naime, na prvom dejtu, kada joj je već bio „na radaru" i te kako je videla koji mu se peh dogodio. 

- Naš prvi susret nije bio slavan. Posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a tek kasnije se videli. Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je udario nogom u neki auto. Mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam - otkrila je Saška. 


- Kada smo došli na Kalemegdan bila je jako glasna muzika i išla je neka pesma od Zdravka Čolića, baš nekako realno. Posle se ispostavilo da je Čola stvarno pevao i spremao se za neki koncert koji je imao za mesec dana. Išla je pesma, kada smo dolazili, „Krasiva, dobrodošla si u život moj" - objašnjavala je zatim.

- Tako da, tamo što bude u budućnosti, ako Zdravko ne bude pevao, ne znam ko će. To je baš naša pesma, sve se poklopilo - istakla je. 

Govoreći o Đokovićima, s druge strane, za omiljenog člana pored Đoleta, izabrala je njegovu majku Dijanu. 

- To je stvarno jako teško pitanje. Moram da izdvojim mama Dijanu, ona je divna žena i stvarno s njom sam baš često, tako da... Mama Dijana - priznala je ona.

- Istina je da je bliska sa Dijanom, najviše sa njom. Volela bi da ima bolju i češću komunikaciju sa Srđanom - dodao je Đorđe, što je na trenutak iznenadilo njegovu izabranicu. 

Podsetimo, Saška je u intervjuu za 24sedam ispričala koliko je bliska s poznatom porodicom.

- Smatram da svako ko neguje prave vrednosti i voli taj porodični život, da im je porodica Đoković asocijacija za ljubav, slogu, poštenje. Svakodnevno sam sa njima, oni nisu od onih koji bi pravili „fejk" situacije. Nikada nisu u fazonu „daj da okačim sliku". Oni to sve rade tajno, a uvek su zajedno. Stvarno žive ljubav - objasnila nam je ona. 

 - Mnogo mi je drago što sam sa njima, što sam upoznala Đoleta, mislim da je to velika sudbina kada smo on i ja u pitanju. Što se tiče porodice, stvano su me lepo prihvatili, bukvalno sam ih sve upoznala jako brzo. Generalno, naša veza je išla brzim tokom. I moji roditelji su upoznali Đoleta, negujemo prave vrednosti - dodala je bila za 24sedam Saška. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike