Saška Veselinov o muvanju sa Đorđem Đokovićem: Mislila sam da se bavi kriminalom!

25.05.2022

07:51

5

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je priznala da ju je kada se upoznala sa bratom slavnog tenisera najviše začudilo to što nema društvene mreže

Saška Veselinov o muvanju sa Đorđem Đokovićem: Mislila sam da se bavi kriminalom!
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Voditeljka i devojka Đorđa Đokovića, Saška Veselinov gostovala je u sinoćnoj emisiji Ami Dži šou. Između ostalog otkrila je i kako su se upoznali kao i da ju je na početku najviše začudilo to što brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, nema društvene mreže, pa je pomislila da se bavi kriminalom!

- Đole nema Instagram i ne možeš da vidiš šta je, kako je, s kim je, gde je bio... Kad smo razmenili brojeve, on meni šalje poruku sa njegovog mejla, koji mi se učitava u porukama... Odmah sam pomislila: "Ovaj lik se bavi nekim kriminalom!" Čoveče, nema "Vocap", nema Instagram, nema ovo, nema ono, šalje poruke mejlom - navodila je voditeljka kroz smeh:

Printscreen RTVPink
Saška Veselinov

 - Meni je, iskreno, bilo baš čudno što nema Instagram, ja mu kažem: "Ajde, napravi. što da ne", a drugarice su mi rekle: "Veruj mi, ne znaš u kojoj si prednosti", pa sam mu rekla: "Šta će ti, brate..." 

Saška je takođe rekla i da je najviše nerviraju pitanja poput kada će se udati i roditi decu, najpre jer na to ni sama nema odgovor.

Printscreen ,,Amidži šou"
Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- To je najgore pitanje koje može neko da mi postavi, kad će svadba, kad ću da se udam, kad će deca... Ne znam - rekla je voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike