Kolega se krstio 10 puta samo da izađe živ, a Džidža sve obavila kao od šale! Za dobro zdravlje preduzela drastične mere (FOTO)

23.07.2022

21:39

0

Očito ne brine o sebi odlazeći samo u klasične salone

Kolega se krstio 10 puta samo da izađe živ, a Džidža sve obavila kao od šale! Za dobro zdravlje preduzela drastične mere (FOTO)
dzidza - Copyright ATAImages/ M.M.

Aleksandra Stojković Džidža je mnoge oduševila pošto je pokazala kako je izgledao njen „izlet" u krio komoru, gde je isprobala već dobro poznatu krioterapiju.

Po svemu sudeći, ona ne brine o sebi samo posećujući klasične salone, već je spremna „i da podigne igru na viši nivo" ne bi li održala dobro zdravlje, a samim tim i lepotu.

Inače, od estradnjaka se na lečenje ledom među prvima bio odlučio Ćira, u Nemačkoj.

- Prvi put kad sam bio imao sam tremu, prekrstio sam se 10 puta da izađem živ! Ali onda sam video kako je osećaj fenomenalan i nastavio sam da dolazim. Sad mogu da poletim, dobije se ogromna snaga nakon ovoga - ispričao je Ćira svojevremeno, prenosi „Grand onlajn".

Džidža je izdržala 100 sekundi na temperaturi od -120 stepeni.

- Realno, smrzla sam se, ali je top! (smeh) Prvi put sam probala danas, ali sam izdržala 100 sekundi na -120 stepeni. Malo podstičem cirkulaciju, odlično je za zdravlje, osećaćete se super - poručila je ona putem Instagrama.

Aleksandra Stojković Džidža Instagram screenshot / dzidza_official
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike