Džidža oštro odgovorila na prozivke: Đorđe David je, kao i uvek, nebitan, a za malu Anastasiju imam savet!

15.04.2022

08:42

0

Stajling Ićurupove, kao i Maje Đorđević, naišao je na brojne kritike, a u sve je u jednom trenutku bila umešana i Bosančeva ćerka...

Džidža oštro odgovorila na prozivke: Đorđe David je, kao i uvek, nebitan, a za malu Anastasiju imam savet!
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Stojković, poznatija kao Džidža, bez dlake na jeziku je odgovorila na prozivke na račun oblačenja koje joj je indirektno uputio Đorđe David, a onda i Anastasija Ićurup koja je napustila „Zvezde Granda" posle drame oko kostima u kom se predstavila žiriju.

- Džidža je jedna od tih devojaka koje zastupaju taj fazon autfita kad je stejdž u pitanju. Neka vidi prvo šta mu radi ćerka (Dragan Stojković Bosanac) da bi kritikovao šta rade druge - izjavio je bio roker, a to pevačicu i nije posebno pogodilo.  

Reči rokera je nisu posebno „izmestile".

- Što se tiče Davidove izjave, koja god da je sad u pitanju, držaću se onog što sam rekla i ranije: „Nebitan je!" Šta god mi kaže, on je meni nebitan u životu - naglasila je za „Kurir", a sa druge strane, za Anastasiju je imala savet, posle velike drame koja se odvila.

- Toj maloj bi bilo bolje da se bavi svojom budućnošću, jer je trenutno ostala bez glavnog zanimanja, a to je sopstveno promovisanje. To joj je moj iskreni savet - kratko je izjavila ona.

Podsetimo, Ićurupova je za pomenute medije ispričala kako je „Bosanac nekompetentan da komentariše njen provokativni stajling, kao i da je njegova ćerka Džidža uvek provokativna i razgolićena."

- Bosanac je najmanje kompetentan da komentariše moj stajling, jer je u žiriju gde je njegova ćerka pevala razgolićena, a izbacila je i pesmu gde je još provokativnija. Moj stajling, to je više kostim, to je scena, ne restoran. I urađen je sa ukusom. Drugo, ja to znam da iznesem, a to ne ume dosta njih na sceni. Opet bih se tako obukla, možda bih se više skinula. Ne vidim u tome ništa vulgarno i provokativno - oštra je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike