Komšije progovorile bez zadrške: Cecini fanovi i nasred pijace kritikuju Bosanca!

15.04.2022

13:40

0

Kada se između članova žirija „podigne prašina", nekad znaju i da ga posavetuju šta da kaže...

Komšije progovorile bez zadrške: Cecini fanovi i nasred pijace kritikuju Bosanca!
bosanac_2 - Copyright Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"

Dragan Stojković Bosanac sa suprugom živi u jednom elitnom naselju u Beogadu. Do pre nekoliko godina, sa njima je tu živela i njihova naslednica Džidža.

Komšije čuvenog harmonikaša otkrile su kako on sada provodi vreme, gde ga najčešće sreću, a i kako prolazi ukoliko se u „Zvezdama Granda" možda „zakači" s pevačicom Cecom Ražnatović.

- Džidža je bila luckasto devojče, stalno ju je Dragan nešto prozivao te kako priča, kako se oblači, što je stavila silikone... Govorio sam mu: „Pusti, bre, to dete da diše, to je mladost ti to ne razumeš". Mada, nije se on istinski ljutio, sve to kroz šalu kaže, nikada i ne znaš načisto sa njima na čemu si. Da li to što ti prebaci misli ozbiljno ili se šali - ispričao je jedan stariji komšija za domaće medije.  

Bosanac, kažu u kraju, živi kao sav normalan svet. Najčešće ga viđaju - na pijaci.

- Vuče kolica i ide sa suprugom, nakupuju za čitavu sedmicu, jer je njegova draga prava kuvarica. Već imaju prodavce koji im odvajaju voće i povrće, a popularni su i u mesari. Bosanac uvek dobije bolju šniclu od nas - kroz smeh kaže izvesna Milena za „Blic" pa dodaje:

- Ranije ljudi nisu toliko znali čime se bavi, ali kada je došao u „Zvezda Granda" njegova popularnost je porasla. Postao je popularan, pa ga ovde na pijaci često zapitkuju da li se stvarno svađa sa Cecom ili je to samo zbog gledanosti. Dešavalo se, kada nastane rusvaj između njih dvoje, da ga savetuju šta da kaže Ceci. Ima ovde i Cecinih fanova pa ga kritikuju kada pretera.

Dragan Stojković Bosanac ATAImages/Antonio Ahel
 

Čovek iz naroda

On, takođe, ume i da zapeva u dvorištu, tvrdi okolina.

- On je čovek iz naroda i takav je kakavog ga vidite na televiziji. Ne krije da ne voli „treš" i ne stavlja nečiji izgled ispred muzikalnosti. Pitaju ga često komšinice za njihovu decu da li su muzikalna, pa ga teraju da čuje decu, to je tako neprijatno. A šta će čovek? Da ih otera, ne ide...

Kad slavi - to se zna, jer je ozbiljna fešta u pitanju.  

Dragan Stoković Bosanac Antonio Ahel/ATAImages
 

- Čujemo ga da pevuši u dvorištu. A kada slavi slavu, tu bude prava fešta. Sve oni sami pripremaju, kao pravi domaćini. Dolaze i poznati i nepoznati, ali više su to njihovi prijatelji van estrade. Njegova supruga je prava domaćica i ona drži sve konce porodice u rukama - zaključuju u komšiluku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike