Nikolina Pišek stigla u Beograd! Vidojeva udovica spremna da se suoči sa svekrom: Mešaju se utvare i život

22.07.2022

10:09

0

Voditeljka želi da nastavi da se bori za sve ono što joj pripada i što je stekla tokom braka sa Ristovićem

Nikolina Pišek stigla u Beograd! Vidojeva udovica spremna da se suoči sa svekrom: Mešaju se utvare i život
Sahrana Vidoja Ristovića - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Udovica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek ponovo je došla u srpsku prestonicu, a pratiocima se obratila fotografijom dok je šetala ulicama Beograda, koje je podsećaju na njenu ljubav sa Ristovićem. 

Kako trenutno vodi veliku bitku da svekrom, Mišom Grofom, Nikolina je uz fotografiju imala i opis koji odgovara datoj situaciji. 

 

 

- Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se merio onim što više ne postoji. Ovako se mešaju utvare i život, pa nema ni čistog sećanja, ni čistog života. I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mestu koje boli najviše - napisala je Nikolina, a ispod ove objave usledile su poruke podrške. 

Podsetimo, Nikolina Pišek posle smrti supruga, vodi žestoku bitku sa svekrom, Vidojevim ocem, koji smatra da je voditeljka odgovorna za smrt njegovog sina, da je samo koristila njegov novac, a isto tako, postoje nerazjašnjene dileme oko podele imovine, koju prisvaja Miša Grof. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek, Miša Grof

 

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem da iznosim sve što znam o njoj, biće uhapšena -ispričao je Miša Grof u svojoj ispovesti za „Alo", pa se dotakao i braka sina i snaje:

- Nikolina je sa Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dve godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, doneo joj novac koji je tražila i onda otišao u hotel da spava. Ta žena je bila nezasita, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikire, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola sveta zajedno. Kada više nije znala šta će sa novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milione evra. Sinu nikada nisam rekao ni reč, želeo sam samo da on bude srećan, iako sam bio svestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dete i ne želim da ćutim - kazao je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike