Nikolina brutalno odgovorila Miši Grofu: Meni i ćerki uskraćuje imovinu i neosnovano je prisvaja! Vidim da je dobro raspoložen

23.06.2022

09:32

5

Autor: Marija Mitić

Tek što je prošlo 40 dana od smrti Vidoja Ristovića, potegla se priča oko podele nasledstva

Nikolina brutalno odgovorila Miši Grofu: Meni i ćerki uskraćuje imovinu i neosnovano je prisvaja! Vidim da je dobro raspoložen
Nikolina Pišek, Miša Grof - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja RistovićaViktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, govorio je u jednom jučerašnjem intervjuu o svojoj snaji Nikolini Pišek te izneo šokantne tvrdnje. Povodom tih navoda ona je sada u saopštenju za javnost, istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja Vidojevu imovinu.

Nikolina kaže da "na neistinite i grube insinuacije njenog svekra, gospodina Viktora Ristovića, koje su objavljenje juče, 22.6.2022. godine, sva njena obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje njen svekar njenoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koja je objavljena".

- Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio.

24sedam/Katarina Mihajlović
Nikolina Pišek i Vitor Ristović

- Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao - piše u saopštenju.

Podsetimo, Nikolina je na Instagramu odlučila da se obrati i pošalje jasnu poruku.

 - Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu  - napisala je Nikolina.

 

 

 - Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće - napisala je Nikolina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike