Razlog zašto je Nikolina živela u Hrvatskoj, a Vidoje u Srbiji: Ovo je kuća u kojoj je maštala o starosti sa svojom porodicom!

06.07.2022

19:20

0

Voditeljka svakako nije krila da obožava Beograd i to što ovaj grad „nikad ne spava"

Razlog zašto je Nikolina živela u Hrvatskoj, a Vidoje u Srbiji: Ovo je kuća u kojoj je maštala o starosti sa svojom porodicom!
nikolina pisek ata images (2) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek je nedavno ostala bez supruga Vidoja Ristovića, a detalji njihovog braka pre tragičnog kraja ne prestaju da „drže" svu pažnju javnosti. Nekoliko meseci pred smrt istoričara umetnosti, voditeljka je objasnila za medije zašto toliko vremena, pak, provodi u Hrvatskoj dok joj je izabranik u Srbiji, pa tako i otkrila kako gleda na prestonice između kojih su bili podeljeni.

- U Zagrebu sam sad, da. Odlučili smo da Una tu krene u školu. Ja sam sad tu bazirana. Moj suprug iz Beograda dolazi i odlazi... On je taj srećnik koji je malo slobodniji, ja robujem školi. Tu sam, to je to - ispričala je jednom prilikom Pišekova za „24sata.hr", pa dodala:

- Beograd obožavam, fantastičan mi je. Jako je živ, vibrantan, ljudi su duhoviti, svašta se događa u njemu. Zagreb je mnogo manji, kompaktniji, mirniji, lakši za život. Zato sam odlučila da tu provedemo bar ovih osam godina, koliko traje osnovno školovanje. Doduše, nikad ne reci nikad, možda završimo ko zna gde... Za sad je tako.

Kuća koju su gradili u komšiluku bila je ona u kojoj je maštala da će sa svojom porodicom dočekati duboku starost.

- Gradimo kuću u Zagrebu, to je bolna tema. Sve se odlaže, pogotovo sad zbog pandemije, svega, pomeraju se rokovi, nadam se da ću dočekati makar duboku starost u toj kući... (smeh) - prokomentarisala je tada ona.

Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel
 

Vidoje Ristović je iznenada preminuo 8. maja 2022. godine. Trenutno, Nikolina Pišek je posebno fokusirana na ćerkicu Unu, koju je dobila s njim u braku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike