Luna i Marko zanemeli na pomen Atine Ferari, Đoganijeva planula: Ona treba da nam plati za sve ovo! (VIDEO)

22.07.2022

11:46

1

Autor: Marija Mitić

Poznati par je za 24sedam progovorio o prinovi, novoj vikendici i daljim planovima

Luna i Marko zanemeli na pomen Atine Ferari, Đoganijeva planula: Ona treba da nam plati za sve ovo! (VIDEO)
Luna Đogani Marko Miljković (2) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Popularni bračni par Lunu Đogani i Marka Miljkovića sreli smo na rođendanu voditeljke Ane Radulović, gde su sa pripadnicima sedme sile porazgovarali o svim novitetima. I oni, kao i većina poznatih, stalno putuju tokom letnjih dana, a posle odmora u Turskoj u planu im je još jedno letovanje.

- Sad tek stižu topli dani i nadam se da ćemo negde pobeći. Planiramo opet na more, najverovatnije u Grčku - pričaju nam Luna i Marko koji su trenutno u fazi sređivanja vikendice, tako da su zaokupirani time.

- Ide sve polako, postepeno. Plan je da je završimo kroz godinu dana. Moram da priznam da nisam učestvovao u grubim radovima na vikendici, nisam digao jednu ciglu, sve su majstori radili, ali planiram da se uključim, naravno, nije to meni ništa strano. Videćete me tamo sigurno sa lopatom u ruci - priča Marko kojem smo primetili novu burmu na ruci.

S obzirom da je prvu izgubio na moru, Miljković je izradio novu, koja je identična kao prethodna.

24sedam/Marija Mitić
Luna i Marko Miljković

- Sada imam novu, istu burmu kao prošlu i presrećan sam zbog toga. Stopila se sa celim mojim telom i dušom. Tada kada sam je izgubio, osećao sam se loše, ma kao da mi je neko prst odsekao. Za sve je kriv hotel u kom je bila loša hrana, pa sam smršao i zato mi je burma spala - priča Marko kroz osmeh.

Priča se, međutim, na kratko uozbiljila na pomen starlete Atine Ferari koja je u više navrata isticala da je bila u prisnom odnosu sa Miljkovićem. Ni luna ni Marko to nisu želeli da preterano komentarišu, ali Luna je imala ozbiljnu opasku.

- Znate šta, ne dajemo reklame za džabe! To košta, imate moj mejl, javite se i to je to - priča Miljkovićeva aludirajući da ne želi da promoviše u javnosti ime pomenute starlete.

Poznatom paru vešto polazi za rukom tokom poslednjih godina da izbegnu skandale, te smo ih upitali i koji je recept za tako nešto.

24sedam/Marija Mitić
Luna i Marko Miljković

- Glupo je da ja savetujem nekog, a i ne znam tačan recept. Mi smo bili istrajni, voleli smo se, nismo dali nikome da nam to poljulja. Čuvamo to naše što volimo i dok je tako - biće.To je to - rekla nam je Luna kratko.

Kako se u javnosti pričalo o tome da par očekuje drugo dete, Luna kaže da to nije istina ali da bi oni svakako voleli prinovu.

- Ne očekujemo trenutno, ali, daće Bog. Želimo malu razliku između dece, jer je kasnije mnogo lakše. Polako, planiramo, nismo još spremni ali polako, bićemo - završavaju Luna i Marko, a o čemu su sve pričali pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike