Skockali život! Luna i Marko planiraju drugu bebu: Dobili ćerku, kupili imanje, sada priželjkuju sina!

04.07.2022

08:52

3

Žele troje dece, ispričao je bračni par

Skockali život! Luna i Marko planiraju drugu bebu: Dobili ćerku, kupili imanje, sada priželjkuju sina!
luna 3_censored - Copyright Printscreen Instagram/lunadjo

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su proslavili prvi rođendan ćerki Miji, a sada su već počeli da razmišljaju o proširenju porodice. 

Luna je ispričala da je sada u njihovim životima sve kako treba.

- Marko i ja smo konačno skockali svoje živote. Uživamo sa ćerkicom Miom i ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti. Ma nema tih para zbog kojih bismo ponovo živeli pred kamerama, jer nikada ne bih mogla da ostavim ćerku kod kuće. Nisam takva majka - istakla je Luna i dodatno objasnila da ni pod koju cenu ne bi otišla od kuće na duže vreme čak ni sa svojom naslednicom.

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Miljković i Luna Đogani

- Ma ni tada. I da nam daju posebne uslove, apartman samo za nas troje i sve drugo što nam je potrebno, moj odgovor bio bi "ne". Nikada svom detetu ne bih priredila takav život. Sa rijalitijima smo završili! Odlično zarađujemo od našeg Jutjub kanala, tu se snimamo i to nam je dovoljno - rekla je Đoganijeva, a zatim objasnila da postoji još jedan bitan razlog.

- Volela bih da imamo troje dece. Mia je napunila godinu dana, tako da uskoro planiramo i drugu bebu. Želela bih da dobijemo sina. Maštam da budem majka bar jednog dečaka, pošto devojčicu već imamo - ističe ona za "Informer", dok Marko objašnjava da nije od onih muškaraca koji po svaku cenu žele sina.

- Biće kako Bog odluči, ali i Luna i ja bismo voleli da nam porodica bude šarenolika. Divno je imati ćerku, u Miju sam zaljubljen. Fizički liči na mene, ali je po karakteru sličnija Luni, pošto menja raspoloženje. U jednom momentu se smeje, a u drugom brizne u plač. Priznajem da smo je razmazili, ali mala je da bismo je kažnjavali i zabranjivali joj nešto - smatra Miljković.

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Miljković i Luna Đogani

Bračni par nedavno je kupio imanje u selu Mramorak u Banatu, gde grade kuću sa bazenom.

- Radi se punom parom, po ceo dan sam sa majstorima, ali i to će uskoro da se završi. Želeli smo da izgradimo našu oazu mira, u koju ćemo bežati od gradske gužve i uživati sa porodicom i prijateljima - priča Miljković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike