Luna pokazala zavidnu figuru! Baškarila se u kući s privatnom plažom, pa napravila haos na društvenim mrežama (FOTO)

15.07.2022

19:04

0

Mnogi su oni koji komentarišu da Đoganijeva izgleda bolje nego ikad

Luna pokazala zavidnu figuru! Baškarila se u kući s privatnom plažom, pa napravila haos na društvenim mrežama (FOTO)
Luna Đogani ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani je najpre odmarala sa suprugom i ćerkom u Turskoj. Međutim, posle krštenja naslednice Mije, kao i proslave njenog prvog rođendana, poznati par je svakako našao i vilu u Srbiji u koju je otišao ne bi li se malo sklonio od gradske vreve.

Đoganijeva nije skrivala svoje oduševljenje smeštajem. Uz niz fotografija s privatnog bazena koji je uz kuću takođe u ponudi, svima je toplo preporučila isti užitak.

Dok je pozirala, društvo joj je pravio njen kućni ljubimac. Odeljak s komentarima je, s druge strane, već prepun komplimenata na račun izgleda ove mlade mame. Mnogi su oni koji smatraju da Luna izgleda bolje nego ikad, što je i sama pokazala fotografišući se u bikiniju.

Ona je svojevremeno govorila o tome kako se maksimalno trudi da povrati figuru kojom je bila zadovoljna pre nego što je ostala u drugom stanju.

- Baš me briga šta će neko da priča i da misli... Meni je to do mene. Kad se ja pogledam u ogledalo, nisam zadovoljna još 100 odsto, ja bih tu još radila na sebi. Smatram da sam mlada i da treba da izgledam dobro. To što sam mama ne znači da treba da se zapostavim, mislim da to nije opravdanje i da sada treba još bolje da izgledam i još bolje da se osećam, da budem dobra i ćerkici i mužu - ispričala je bila gospođa Miljković jednom prilikom za „Grand news", a očito je i ispunila svaku koju je izgovorila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike