Nemaju samo Luna i Marko kuću u Mramorku: Poznata književnica im je sada u komšiluku! (FOTO)

05.07.2022

16:20

0

Selo joj se veoma dopada, a okolina ju je već „snimila"

Nemaju samo Luna i Marko kuću u Mramorku: Poznata književnica im je sada u komšiluku! (FOTO)
luna djogani 17072019-0020 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković su nedavno kupili plac u banatskom selu Mramorak. Kako su objasnili u okviru svog Jutjub kanala, tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović, sa druge strane, takođe je kupila kuću u ovom mestu. Meštani su je brzo „snimili" i kažu da je za ovo zadovoljstvo bila izdvojila 29.000 evra, piše „Blic". Luna i Marko, inače, tek sređuju svoje imanje, koje je i prilično veliko.

- ...Prošle godine „pala" jedna neketnina, ove godine „pala" još jedna. Kupili smo imanje na selu, nekad malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro. Planiramo da ga sredimo. Trebaće nam malo vremena - ispričao je bio Marko u svom snimku, kojim je pokazao kako to sve trenutno izgleda.

Mirjana, pak, sve češće provodi vreme u selu otkako je pazarila svoju kuću.

- Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana sam je videla u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam - prisećala se komšinica, pa dodala:

Pitala sam je: „Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?" Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti - zaključila je ona za pomenute medije.

Mirjana Bobić Mojsilović ATAImages/Miroslav Milić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike