Mladić poginuo na Vikendovom koncertu: Isplivali detalji nesreće u Filadelfiji

20.07.2022

18:20

0

U bolnicu je prevezen oko 23 sata, pa proglašen mrtvim već malo posle ponoći

Mladić poginuo na Vikendovom koncertu: Isplivali detalji nesreće u Filadelfiji
profimedia-0612353945 - Copyright Profimedia

Nepoznati mladić (32) koji je tokom Vikendovog koncerta u Filadelfiji slučajno pao sa oko 12 metara visine sa pokretnog stepeništa, podlegao je povredama nekoliko minuta posle ponoći, prenose strani mediji. Bio je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Tomas Džeferson nešto posle 23 časa sa povredom glave.

„The Post" napominje da još uvek nije identifikovan, a drama se odvila 14. jula na stadionu „Lincoln Financial Field". Sve je zatim potvrdila tamošnja policija.

Nakon istrage, saopštili su da se čini da je mladić slučajno pao. Potpredsednik za komunikacije fudbalskog tima Filadelfija Igls koji upravlja Linkolnom, Bob Lendž, rekao je da se incident možda dogodio tek nakon što je koncert završen, te dok su ljudi izlazili napolje.

Inače, organizator koncerta bio je takođe zadužen i za koncert Travisa Skota na festivalu „Astroworld" u Hjustonu, kada je poginulo deset ljudi, a nekoliko stotina bilo povređeno. Vikendova turneja „After Hours til Dawn" sačinjena je od pevačevih hitova sa njegovog četvrtog i petog studijskog albuma, „After Hours" i „Dawn FM" iz 2020, koji je objavljen ranije ove godine.

Turneja je prvobitno trebalo da počne u Rodžers centru u Torontu, ali je odložena zbog nestanka struje širom te zemlje, zbog čega je nastup u Filadelfiji u stvari bio - veliko otvaranje čitave priče. Fanovi su dugo čekali na njegovu turneju koja je trebalo da počne 2020. godine, ali je dva puta odlagana zbog pandemije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike