Kako je Vikendova vila otišla u Madonine ruke: „Material Girl" spremna je za selidbu!

20.04.2021

06:15 >> 07:02

0

Poznata pevačica od leta će uživati u luksuzu kuće koju je njen kolega prilično dugo čekao da proda

Kako je Vikendova vila otišla u Madonine ruke: „Material Girl" spremna je za selidbu!
Madona - Copyright Printscreen ,,Today"

Čuvena „Material Girl” kupila je Vikendovu vilu vrednu 19,3 miliona dolara. Posle dužeg vremena, uspeo je da je proda i to ni manje ni više nego – kraljici popa, koja jedva čeka da od leta uživa u privatnosti koju pruža, pišu strani mediji.

Pročitajte još:

Kuća je na prodaju od juna 2020, a mnogi su se čudili kako je niko do sada nije „pokupio”. Osim što pruža privatnost o kakvoj mnoge zvezde maštaju, odiše luksuzom i Vikend je svakako bio spreman „da je da” i za manje, samo da je unovči i krene dalje, kada su nekretnine u pitanju, jer ju je do sada „fino izgustirao”, navodi se.

Izvođač „Blinding Lights-a” isprva ju je bio kupio 2017. za 18,2 miliona. Ima sedam soba u glavnoj kući i dve u gostinskoj. Međutim, ono što je Madona tražila, pored života daleko od znatiželjnih pogleda, bila je kuća koja ima i prostoriju samo za vino, a sa druge strane – sport i rekreaciju, kao i zabavu (bioskop). Ova luksuzna vila, takođe, ima parking za pet automobila, plus teren za košarku.

Lokacijski je blizu Kalabasasa i obale Malibua, istakao je TMZ, ukoliko bide poželela da i malo promeni okruženje u jednom momentu. Sve što joj trenutno treba – biće joj gotovo na dohvat ruke, pa je zato pazarila baš ovu kuću, od svih koje su bile u ponudi.

Madona i Vikend Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike