Snežana Savić o nepristojnim ponudama koje je dobijala: Osećala sam se grozno, toga ima i danas

18.07.2022

21:39

1

Glumica je otkrila šta je sve čula u radu sa mladim koleginicama

Snežana Savić o nepristojnim ponudama koje je dobijala: Osećala sam se grozno, toga ima i danas
snezana savic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Snežana Savić se davnih dana odlučila da krene putem umetnosti i da joj to bude životni poziv. Iako talentovana i lepa, ona je zbog toga često bila osporavana

Kako kaže, bilo je onih kojima je smetalo što se jedno vreme posvetila pevanju, a mnogi joj nisu oprostili lepotu. Neretko je dobijala i nepristojne ponude, a svesna je da toga ima i danas.

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Savić

- Bilo je nepristojnih ponuda, da budem iskrena. Osećate se grozno, neprijatno vam je. Naravno da ih je bilo. Ima toga i danas. Radim puno sa mladim glumicama i čujem iz njihovog iskustva da je to mnogo puta odredilo hoće li dobiti ulogu - pričala je ona u jednoj emisiji, pa nastavila:

- Strašno je to što se događa, to su mladi ljudi. Mogli smo da vidimo da toga ima i u Holivudu, gde se mnogo više vrednuje talenat, ali eto neke glumice su izašle, jedna drugu podržale i javno sve iznele. Hrabrost je da se izađe sa istinom i da se kaže.

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Savić

Snežana Savić nepristojne ponude odbila je i savesno nastavila da gradi karijeru, a tvrdi da, iako unuka ima afinitete, upravo iz pomenutih razloga ne bi volela da krene njenim stopama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike