"Smetalo mi je što se moja majka skida" Ćerka Snežane Savić zbog majčinih uloga nije išla u školu

30.04.2022

21:15

1

Bilo ju je sramota, ali je sada situacija drugačija

"Smetalo mi je što se moja majka skida" Ćerka Snežane Savić zbog majčinih uloga nije išla u školu
snezana savic (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumice Snežana Savić i Anita Lazić važe za majku i ćerku koje imaju fenomenalan odnos i koje o svemu razgovaraju i diskutuju. 

Međutim, nije oduvek sve bilo sjajno. Postojao je jedan period kada je Snežanina naslednica imala problema sa scenama koja njena mama snima, pa je iskreno progovorila o takvoj situaciji.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - prisetila se tada ćerka Snežane Savić tog perioda ali ubrzo je i to prošlo. Ipak, mnoge je iznenadila Anitina iskrenost u tom razgovoru.

Danas je situacija dosta drugačija te podržavaju jedna drugu u svemu, ali je Savićeva iznenadila sve priznanjem da i dalje brine za svoju naslednicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

- Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: "Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto", ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - iskreno je rekla glumica, piše Story.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike