Snežana Savić o silikonskim lepoticama: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari

05.04.2022

20:14

2

Autor: Marija Mitić

Glumica nije protivnik trendova, a otkrila je i čega se uvek plašila

Snežana Savić o silikonskim lepoticama: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari
snezana savic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Šezdesetdevetogodišnja glumica Snežana Savić važila je za jednu od najvećih lepotica na javnoj sceni čitave bivše Jugoslavije, a sada kaže da nikada to nije gledala kao suštinu jedne osobe.

Glumica ističe da je unutrašnja lepota daleko važnija, a osvrnula se i na estetske korekcije kojima sve više pribegavaju mlade devojke, ističući da nema ništa protiv toga.

- Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketira i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila, da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva, tri dana i ako nemaš šta da pružiš to ne prolazi - kaže glumica i osvrće se na današnji ideal lepote koji je potpuno drugačiji od onog iz doba njene mladosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Savić

- Sada je lepota podignuta na pijadestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Pune usne, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra - to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača - poručuje glumica, koja je prošlog meseca napunila 69 godina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Savić

Snežana Savić otkriva i da je dobila sjajne kritike za ulogu Jovanke Broz u seriji “Jovanka Broz i tajne službe”.

- Kritika je oduševljena. Narod je oduševljen. Relevantni ljudi su oduševljeni mojom ulogom Jovanke Broz. Ako nije povratna informacija takva, i ako vas ne okarakterišu da ste maestralni i sjajni, šta bih ja onda imala tu bilo šta da dodam? Očekujem posle Jovanke velike uloge i znam da će toga biti. Volela bih da glumim u klasicima. U smislu ozbiljnosti, Jovanka je bila veliki zadatak za mene. Mnogo je studioznije, spremala sam ulogu dugo, tragala za najboljim rešenjem na koji način da iznesem Jovankin lik. Proučavala sam danima i gledala snimke, noćima sam slušala njen glas kako bih upila svaki delić nje - zaključuje Snežana Savić za Blic.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike