„Đole mi je tako učinio medveđu uslugu!" Vesna Đogani otvoreno o nesigurnostima i anksioznosti

15.07.2022

17:19

0

Pevačica je priznala kad je prihvatila sebe onakvu kakva je, te priznala da je u jednom trenutku potražila i pomoć psihoterapeuta

„Đole mi je tako učinio medveđu uslugu!" Vesna Đogani otvoreno o nesigurnostima i anksioznosti
Vesna i Đole Đogani - Copyright ATAImages/G. G.

Vesna Đogani je nedavno ispričala kako se posle jednog teškog životnog perioda obratila i psihoterapeutu za pomoć, međutim, borba je tek tada bila počela.

- Pre par meseci javno sam rekla da idem kod psihoterapeuta i nastala je agonija. Ja sam prepoznala da mene nešto stišće i da mi nije prijatno, da guram stvari pod tepih, a da se osećam nesigurno i nezadovoljno bez razloga - počela je u jednoj emisiji Vesna, pa dodala:

- Onda sam korak po korak, kroz razgovor sa drugaricom i kasnije ginekologom, koja mi je objasnila o tom momentu kada žene sazrevaju i te 40. koje su najteže.

Pevačica je zatim objasnila kako je uspela da prevaziđe teskobu.

„Nisam idealna!"

- Korona mi je donela mnogo lepih stvari, prihvatila sam sebe takvu kakva sam, moje mane su savršene i taj ideal u koje nas pakuju mediji, mene to ne zanima. Nisam idealna, ali moja energija, ludačka, izbija u prvi plan i privlačim pažnju bez obzira da li sam u pidžami i bez šminke - smatra ona, pa dodaje kako joj je suprug Đole učinio u stvari medveđu uslugu time što ju je preterano štitio.

- Đole me je pazio i mazio, ali možda mi je činio medveđu uslugu. Previše me je čuvao i ja nisam mogla da osetim potrebu da izađem iz svoje školjke da sam nesigurna, da imam anksiozne napade i nesigurnost - zaključila je ona u „Goca šouu".

Vesna i Đole Đogani Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike