Vesna opisala najromantičniji gest zbog kog je "pala" na Đoleta: Bila sam nemoćna, a on me je umio, oprao mi kosu i zube

24.02.2022

21:42

0

Autor: Marija Mitić

Denserova briga i požrtvovanost kada se oporavljala od operacije ugradnje implanata u grudi, osvojili su pevačicu

Vesna opisala najromantičniji gest zbog kog je "pala" na Đoleta: Bila sam nemoćna, a on me je umio, oprao mi kosu i zube
Đole i Vesna Đogani - Copyright ATAImages/ M.M.

Vesna i Đole Đogani u ljubavi su nešto više od dve decenije, a pevačica se sada prisetila kako ju je denser osvojio. Radi se, inače, o vrlo specifičnom trenutku, koji Vesna opisuje kao najromantičniji.

Naime, ono na šta je Vesna "pala" kada je Đole u pitanju jesu njegova briga i požrtvovanost kao i nega i pomoć koje joj je pružio kada se oporavljala od operacije ugradnje implanata u grudi.

Antonio Ahel/ATAImages
Vesna i Đole Đogani

 - Mene je definitivno osvojilo kada sam uradila silikone i on je došao u pidžami i spustio me da legnem u krevet. Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala, pametnica, da sve sama uradim i nisam mogla. I onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u pidžami i papučama. Inače tada još uvek nismo živeli zajedno - kaže Vesna i i dodaje da ju je Đole grdio što ga nije odmah pozvala, te je nazvao tvrdoglavom, a onda je sutradan ponovo došao da je podigne.

 - Čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu. Eto, to mi je nešto najromantičnije - prisetila se pevačica za portal Grand online, dodajući da su uzajamno poštovanje i razumevanje najbitniji u emotivnom odnosu kao i da će uvek naići situacija u kojoj će osoba biti zahvalna svom partneru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna i Đole Đogani

Podsećanja radi, Vesna i Đole se nikada nisu venčali, već su u vanbračnoj zajednici su više od dve decenije, a imaju dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike