Vesna Đogani neće da se uda za Đoleta: Ne pada mi na pamet!

04.07.2022

17:42

0

Pevačica je otkrila zašto beži od braka

Vesna Đogani neće da se uda za Đoleta: Ne pada mi na pamet!
Đole i Vesna Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vesna i Đole Đogani dugi niz godina su u skladnoj vezi, međutim, iako imaju dvoje dece, malo ko zna da se njih dvoje nikada nisu venčali. 

Skandali ih nisu zaobišli, a oni su iz svega izašli jači. Međutim, pevačica ističe da nema nameru da dugogodišnju vezu sa Đoletom ozvaniči.

Antonio Ahel/ATAImages
Đole i Vesna Đogani

- Ja neću da se venčamo. Ne pada mi na pamet. To su, nažalost, neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se drže toga kao da je to jako važno i prave ogromne svadbe, svega tu bude, a brak je zapravo sve ono što se kasnije dešava u životu - rekla je Vesna za domaće medije, pa dodala:

- Zajednica me je naučila da to nije toliko bitno. Na početku veze sam imala još veći strah od toga, da bi to moglo da prekine trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će da mi potvrdi poštovanje i ljubav.

ATAImages/ M.M.
Đole i Vesna Đogani

Poznati muzički par uspeo je da se održi na estradi, a uz to i da niže velike hitove. Ljubav su krunisali sa dvoje dece, te niko nije verovao u razlaz Đoganijevih. Međutim, Đole je nedavno uslikan kako se vozi u društvu nepoznate žene, dok su neki mediji preneli i da je došlo do poljubaca i zagrljaja.

Snimci i slike ubrzo su se proširile mrežama, ali Đole i Vesna su nakon toga odmah objavili da su u pitanju laži. Posle ovog skandala, Vesna je čak i javno govorila o tome da poznaje ženu sa snimka, kao i da Đoletu neizmerno veruje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike