Sudovi se peru sami! Konstrakta otkrila kakva je domaćica, pa priznala: Muž mi je stalno na Tviteru

12.07.2022

19:09

1

Umetnica otkriva koliko njena porodica ispašta zbog popularnosti

Sudovi se peru sami! Konstrakta otkrila kakva je domaćica, pa priznala: Muž mi je stalno na Tviteru
konstrakta_rts_28042022_0247 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta stekla je veliku popularnost neobičnom numerom „In corpore sano“, sa kojom je Srbiji donela peto mesto na Evrosongu. 

Medijsko eksponiranje i svakodnevni pozivi za gostovanja u emisijama i na nastupima, Konstrakti su bili iscrpni, ali se potrudila da sve to ispoštuje. Međutim, kako kaže, porodica je malo ispaštala. 

Na sceni prava diva, a u kući je kako kaže domaćica.

Antonio Ahel/ATAImages
Konstrakta

 

- Kakva sam domaćica? Pa, šta znam. Ja sam u fazonu: „Neka, ja ću“. Šta god da treba po kući da se uradi, ja kažem: „Neka, ja ću“... (smeh) I to nije baš pametno, ispostavilo se sad kad me nije bilo dugo kod kuće prethodnih meseci. Svi i dalje čekaju da dođem i da kažem: „Neka, ja ću“, i sin, i ćerka, i muž... - kazala je Konstrakta.

Umetnica je potom otkrila koliko je njenim naslednicima bilo teško da prihvate i da se naviknu na to što majka nije sa njima uvek. 

Printscreen/YouTube/RTS Oko
Konstrakta

 

- Volim da kuvam, da. Volim da sam u kući, dočekujem, ispraćam, pratim šta je bilo. Deca imaju 14 i 12 godina. Oni su već poprilično samostalni, nije im potrebno moje prisustvo. Sad više mentalno... U drugoj meri im trebam. Nije lako, prilagođavaju se situaciji, da me nema često... Postoji volja za prihvatanjem situacije - rekla je Ana, koja se otkrila da je njen muž zadužen za društvene mreže, na kojima se nagleda i nasluša svega i svačega: 

Printscreen/YouTube/RTS TV lica, kao sav normalan svet
Konstrakta

 

- Moj muž dosta strada sada. Pogotovo njemu sada nije lako. On dosta sedi na Tviteru i gleda šta se tamo dešava. A svi znamo da je Tviter dosta konfliktna mreža. Jasno je da je Konstrakta jedno, mi smo u kući nešto drugo. Polako se navikavamo na sve. Sudovi se peru sami... (smeh) Mislim da su ranije svi mislili da se sudovi peru sami, kuća se čisti sama... Međutim, situacija nije takva - kazala je Konstrakta za „K1“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike