Detalje ne smem da kažem! Konstrakta otkrila da li je spremna za inostranu karijeru, ali i da snimi duet sa Zoricom Brunclik

21.06.2022

20:13

1

Ana Đurić kaže da joj je potreban predah i odmor posle napornih meseci

Detalje ne smem da kažem! Konstrakta otkrila da li je spremna za inostranu karijeru, ali i da snimi duet sa Zoricom Brunclik
Konstrakta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Đurić Konstrakta stekla je veliku popularnost učešćem na „Pesmi za Evroviziju“, a njena numera „In corpore sano“, postala je mega popularna. Sa njom je Konstrakta osvojila visoko peto mesto na Evrosongu, a pevačica je otkrila da li razmišlja o inostranoj karijeri. 

 - Ja bih volela inostranu karijeru, ali ne znam primer da je neko izašao van ovih okvira pevajući na našem jeziku. Da ja budem prva kažete? Pa, videćemo. Da pevam na engleskom... Nemam takvih ambicija, zaista. Trenutne ambicije su mi mir i tišina - kazala je Konstrakta za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Antonio Ahel/ATAImages
Konstrakta

Konstrakta kaže da ostaje u ilegali do oktobra, da joj je odmor preko potreban, jer su prethodni meseci bili iscrpljujući.

- Želim da se fokusiram samo na muziku. Sva gostovanja sam odložila za oktobar. Radim samo ono što je već zakazano, ono što mi je obaveza. Ima me dosta na festivalima, to je stvarno lepo. Idemo na more, plivamo... (smeh) - dodala je pevačica.

Pevačica Zorica Brunclik je nedavno rekla da postoji mogućnost da se Konstrakta pojavi na njenom koncertu sledeće nedelje u Beogradu, ali Konstrakta je morala sve da razočara. 

Antonio Ahel/ATAImages
Konstrakta

 

- To neće biti moguće. Nisam tu tada. Čula sam se sa Zoricom. Detalji nisu nešto što bi trebalo da ide dalje u javnost. Lepo smo pričale, to je sigurno - kazala je Ana pa otkrila da li bi snimila duet sa Brunclikovom:

- Duet sa njom? Ne bih ja mogla Zoricu da ispratim. Ona je ipak izuzetan vokal. Ne umem ja to da izvedem kao ona - kazala je ovogodišnja predstavnica Evrosonga. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike