Otkrili smo koliko košta haljina koju su ponele Brena i Goca! Tržanova: Nekome je skupa, nekome nije, ali njoj bolje stoji! (FOTO)

20.05.2022

11:31

1

Autor: Marija Mitić

"I haljinu kao moju nosiće!"

Otkrili smo koliko košta haljina koju su ponele Brena i Goca! Tržanova: Nekome je skupa, nekome nije, ali njoj bolje stoji! (FOTO)
goca brena - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

U istom danu naše dve poznate pevačice obukle su istu haljinu, što se zaista retko dešava. U pitanju su Lepa Brena i Goca Tržan koje su ponele identičnu svilenu, belu haljinu sa crnim printom, jedna na svadbi, a druga na promociji koleginice.

Naime, najpre se tokom dana Brena pojavila na svadbenom veselju sina Saše Popoviča i Suzane Jovanović, Danijela, a uparila ju je sa crnim salonkama i diskretnim nakitom.

24sedam/M. Mitić
Leoa Brena

Nešto kasnije, Goca se pojavila na promociji albuma Seke Aleksić u istoj haljini, koju je ponela na posve drugačiji način. I samoj Tržanovoj je bilo najpre čudno kada je videla fotografije na kojima je Brena u istoj haljini kao njenoj, ali i normalno s obzirom na njenu lepotu i kvalitet. 

- Videla sam slike, ali Breni sigurno bolje stoji, jer je mnogo viša od mene. Haljina mi se dopala jer je vrlo kvalitetna i dobro mi stoji, na moju visinu i moju građu. Haljina je zaista prelepa i za svaku je priliku.

ATAImages/ A.A.
Goca Tržan

Kako se Gocin i Brenin stil ne može ni uporediti, upitali smo Gocu koliko joj je čudno što su odabrale istu haljinu, odnosno što im se podudario modni ukus.

- Nije mi čudno jer sam ja već u godinama, ne mogu doći na promociju, recimo u tanga gaćicama. A, inače, bila sam i na suđenju pre toga, tako da je haljina zaista za sve prilike.

Tragom naših informacija saznali smo da je ova haljina jednog poznatog italijanskog brenda, a više je nema u prodaji. Takođe, njena poslednja cena na sniženju iznosila je 600 evra, a Goca nam je potvrdila da nije bila nimalo jeftina.

- Ne mogu da kažem ni da li je skupa ili ne, za nekoga je sigurno skupa, za nekoga ne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike