Kakva majka, takva ćerka: Anastasija ljuta na Cecu što joj je iskopirala stajling, pa ju je ovako izblamirala! (FOTO)

22.02.2022

21:31

3

Pevačica je ispričala u emisiji kako ju je majka baš iznervirala i da joj to nije prvi put da radi

Kakva majka, takva ćerka: Anastasija ljuta na Cecu što joj je iskopirala stajling, pa ju je ovako izblamirala! (FOTO)
ceca i anastasija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, TV Pink Printscreen

Anastasija Ražnatović je večeras prvi put u javnosti posle raskida dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, a svojim stajlingom je privukla veliku pažnju.

Ona je za gostovanje u emisiji "Amidži šou" izabrala provokativne crne čizme, dok je gore nosila nešto duži mantil. Odgovarajući na teška pitanja, ona je otkrila zbog čega ju je majka Ceca Ražnatović danas iznervirala, a ima baš veze sa stajlingom.

Tv Pink Printscreen
 

Naime, danas je Ceca Ražnatović bila na snimanju nove epizode emisije "Zvezde Granda", gde je ponela identične čizme kao što je večeras učinila Anastasija.

Kako je otkrila, upravo ona joj je kupila čizme, a iako je njena majka znala šta će obući za emisiju, uradila je isto.

Tv Pink Printscreen
 

- Prekopirala mi je stajling. Kupila sam joj čizme iste ovakve, njene su malo svetlije, a ja sam joj poslala pre pet dana šta oblačim za emisiju. Baš se potrefilo da je danas obukla crnu haljinu i crne čizme ove, a ja nisam stigla da promenim i tako - rekla je ona.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Da li slučajno ili ne, Anastasija je, tokom odgovaranja ko joj je bio simpatija tokom odrastanja, uspela i da izblamira majku.

- Viktor Savić, on je znao to, išla sam na njegove predstave. Željko Joksimović mi se isto sviđao, pa sam terala mamu da se zabavlja sa njim zato što sam bila mnogo mala, a on je bio dosta stariji od mene. I Enrike Iglesijas. I za 11. rođendan mi je mama organizovala da odem na njegov koncert u Beogradu, upoznala sam ga, poljubio me u obraz i nisam htela pet dana obraz da perem - ispričala je Anastasija.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike