„Nismo se razumeli!" Aleksandra Mladenović o ljubavi i raskidu sa Isakom Šabanovićem: Nije mi svejedno!

26.06.2022

19:35

0

Posle nezgode koju je nedavno doživela na putu su se čuli, ali nikako da se stvari slegnu pa da sednu i popričaju o svemu, objašnjava pevačica

„Nismo se razumeli!" Aleksandra Mladenović o ljubavi i raskidu sa Isakom Šabanovićem: Nije mi svejedno!
anastasija_rodjendan_25052022_0208 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović se kao gošća jedne emisije dotakla ljubavi i raskida s kolegom sa scene, Isakom Šabanovićem, toga što je vidno oslabila, te nezgode koju je nedavno doživela na putu. Iako je uživala u ovoj vezi, nikako nije i „čula svadbena zvona", a sa druge strane, za njen trenutni izgled - „postarao se" njen posao.

Sa Isakom se, kaže, čula posle nezgode o kojoj su brujali gotovo svi mediji, ali još uvek se nisu našli oči u oči, da porazgovaraju o čitavoj novonastaloj situaciji.

- Oslobila sam zato što sam stalno na putu! Šta da kažem... Radim puno, nema drugog razloga, ne stižem ni da jedem. Ja sam mala žena i super je što sam oslabila - počela je svoju priču Aleksandra u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavila o tome kako u ljubavi, izgleda, baš nema sreće.

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović Antonio Ahel/ATAImages
 

„Nismo se razumeli!"

- Eto, nemam sreće u ljubavi očigledno... Zaljubila sam se, mislila sam da je stvarno velika ljubav u pitanju. Iskreno, nisam razmišljala o svadbi, pisalo je svašta, novinari kao da su jedva dočekali da me udaju! Nije ništa lažno, nije ništa namešteno, zaljubili smo se, voleli smo se, ali se, eto, nismo razumeli na kraju - priča Mladenovićeva, pa dodaje:

- Nemam konkretan odgovor. Nismo se razumeli. Imamo drugačije poglede na život, drugačije planove za budućnost i nekako se sve to mimoilazilo. Čuli smo se, pitao me je pre neki dan kako sam, jer sam imala malu nezgodu na putu, javio se, to je to.

Ona napominje da joj nije baš svejedno, posle svega.

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_
 

- On kod mojih nije bio, nije stigao. Ali bilo je svakako u planu... Nije mi svejdno, gledam da sve to ostavim iza tebe, koliko god da je teško. Imam puno nastupa, pa se trenutno fokusiram na to, idem dalje. Nisam razmišljala o pomirenju, mislim da bi trebalo da porazgovaramo kao ljudi, jer do toga još uvek nije došlo. Još uvek nismo pričali, ali čekam da se sve malo slegne, pa da sednemo i popričamo ljudski, ali to ne znači da će doći do pomirenja. Ako budemo radili, šta sad, ja sam profesionalna uvek bila, tako će i ostati - tvrdi pevačica.

Trenutak nepažnje...

Što se tiče udesa koji je nedavno doživela, priznaje da je ona bila za volanom.

- Sada sam dobro, mnogo sam se potresla i još uvek sam pod nekom traumom, to mi se do sada nije desilo. Sve je dobro prošlo, trenutak nepažnje, ali za nauk, ljudi, nemojte gledati u telefon dok vozite! Vozila sam, pričala sam telefonom, ali ubuduće toga više neće biti. Mnogo stvari mi se dogodilo u poslednje vreme, što lepih, što ružnih, ali ovo su znakovi pored puta. Ne treba tako rasejana i umorna da vozim, kad nisam fokusirana na vožnju, pozvaću taksi - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike