Ovog je sportistu Pišekova volela pre Ristovića: Trebalo je s njim da „stane na ludi kamen", ali je otišao, pa i bankrotirao!

06.07.2022

15:56

0

Upoznali su se 2007. godine u Rogoznici, gde je on imao svoj ronilački centar

Ovog je sportistu Pišekova volela pre Ristovića: Trebalo je s njim da „stane na ludi kamen", ali je otišao, pa i bankrotirao!
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pre nego što je zavolela Vidoja Ristovića, a onda se i udala za njega, Nikolina Pišek je bila u ljubavi sa najpoznatijim roniocem u Hrvatskoj, Kristijanom Curavićem, prenose tamošnji mediji. Upoznali su se 2007. godine u Rogoznici, gde je on imao svoj ronilački centar. Pošto je bila odlučila da krene na kurs ronjenja - zaljubili su se jedno u drugo, pa i dugo demantovali šuškanja o vezi, tvrdeći da su samo dobri prijatelji.

To im, međutim, nije baš pošlo za rukom. Zajedno su bili tri i po godine, a vest o njihovom raskidu nema koga nije bila šokirala, uzimajući u obzir da su delovali kao da žive bajku. Mnogi su se nadali da će se i venčati, ali se na kraju ispostavilo kako je Kristijan navodno ostavio Nikolinu zbog go-go plesačice Žane Štrbac, koju je upoznao u „Farmi".

Godine 2018, pak, on je ispričao daleko drugačiju priču kako o drugim nedaćama koje su ga zadesile, tako i o krahu ljubavi s Pišekovom.

Sve je krenulo s projektom odlaska na Antarktik. Od engleskog je veleposlanika dobio ideju da se obrati Fondu za zaštitu životne sredine i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća, te mu je tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio da mu je odobren godišnji budžet od 1,6 miliona kuna. Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, a sve je potom propalo.

 

 

„Pao mi je mrak na oči!"

- I sada mi je muka kad se toga setim. U mom automobilu sedi Nikolina, moja tadašnja devojka koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila „Operaciju trijumf". Bio sam na semaforu i zvoni telefon, tačno tri dana pre potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: „Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt." Mrak na oči! Kako, šta... Pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću... Vinko ponavlja: „Nema za tebe novca." I onda mi se samo roje misli, neko ukrade stotine miliona i slobodan je, a ja sam hteo tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote - ispričao je bio Kristijan, piše „Slobodna Dalmacija".

Nikolina ga je, kaže, zatim uveravala da ode da bude ronilac u Norveškoj, te mu govorila da loše utiče na nju i njeno dete. On je, svakako, naziva najlojalnijom osobom koju je u životu upoznao i kako je tada istakao - iako nisu u kontaktu, pamti je samo po dobrom.

„Izgubio sam ljubav svog života!"

- Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji su je pogrešno predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vreme je bilo pogrešno i razišli smo se - rekao je bio on.

Nikolina Pišek nedavno je ostala bez muža, Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo 8. maja 2022. godine. Trenutno, posebno je fokusirana na ćerkicu Unu, koju je dobila s njim u braku.

Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike