Nikolina Pišek želi da zaštiti dete od optužbi Miše Grofa: On se suočava sa demonima

06.07.2022

09:43

0

Nakon smrti Vidoja Ristovića sve je krenulo nizbrdo, pa svaki dan isplivavaju nove porodične svađe

Nikolina Pišek želi da zaštiti dete od optužbi Miše Grofa: On se suočava sa demonima
mac_carpet_29012019_0294 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Pišek iako je poručila da će podneti tužbu protiv svog svekra Miše Grofa, nije mogla da se suzdrži a da ne odgovori na brojne optužbe koje on javno iznosi na njen račun nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Ona je istakla na svom Instagram profilu, nakon što je rekao da je "ona ubila njegovog sina", te da ga je koristila tokom braka i lagala, da joj brojne žene pišu da su u sličnoj situaciji. Nije mogla, a da ne ostavi poruku i svom svekru, poručivši mu da je izgubio razum.

Antonio Ahel/ATAImages
Miša Grof

- Inboks mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne desetine, nego stotine njih. Može li se ovo pripisati boli, u tolikoj meri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imarinarnog krivca, nego se suočiti sa vlastitom patnjom i demonima? Ne znam, znam samo da ja moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino dete o kojem se, očito, ne razmišlja - napisala je Nikolina Pišek na svom Instagram profilu.

Instagram printscreen/nikolina_pisek
 

- Mogu da odgovaram jedino pred njenim zakonom. Ja mogu da joj pomognem samo da ode da se leči. Ja ću i pred sudom reći: "Ona je ubila moga sina i ove moje tvrdnje može da potvrdi 30 svedoka". Polako ga je ubijala. U Strazburu mogu to da potvrdim, možemo i u Hag. Ne plašim se suda, kog suda ja da se plašim, ubila mi je dete - rekao je Miša Grof nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike