Ovako izgleda garderober Jelene Karleuše: Veličine je stana, ima dva kupatila, a njene ćerke već uzimaju mamine haljine (FOTO/VIDEO)

14.06.2024

08:30

2

Pevačica se potrudila da prilagodi sve da odgovara njenim potrebama

Ovako izgleda garderober Jelene Karleuše: Veličine je stana, ima dva kupatila, a njene ćerke već uzimaju mamine haljine (FOTO/VIDEO)
jelena karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša često je tema javnosti, a mnogi vole da zavire u njen privatan život, pa i u to gde ona živi. Ipak, jedna od stvari koja je mnoge najviše interesovala bio je njen garderober.

U kući u kojoj živi, Jelena ima ogroman garderober koji je pre izvesnog vremena pokazala javnosti, kada još uvek nije bio u potpunosti gotov.

- Garderober je veliki, ima super ogledala, super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište, a što je najinteresantnije, ima i saunu, tu ću se relaksirati - rekla je pevačica dok je na svom nalogu na Instagramu pokazivala orman.

Kako je istakla, ona u garderoberu ima dosta ogledala, a jedno veliko je namenjeno za njen sto gde joj stoji šminka. Sa strane se može videti da ima puno garderobe, što je za nju i očekivano, a posebno mesto imaju njeni kostimi za nastupe.

Jelena je, naravno, veliki fan cipela i torbi, pa će i ovi komadi imati posebno mesto u njenom novom garderoberu, a na podu se nalazi beli, mekani tepih.

Pevačica je, inače, jednom prilikom otkrila da su njene ćerke Atina i Nika već počele da nose mamine haljine i cipele, na šta je ona bila jako ponosna. Da su od mame nasledile ukus za stil, pokazala je i mala Nika nedavno kada je imala maturu, na kojoj je nosila haljinu koju je za nju kreirao Karleušin prijatelj. 

Podsetimo, Jelena i njen suprug Duško Tošić su ovo zdanje pazarili 2018. godine, a nekada je pripadalo Draganu Stojkoviću Piksiju. Vila se, inače, nalazi na Dedinju, u blizini nekadašnjeg doma porodice Tošić - Karleuša. Kako se navodilo u domaćim medijima, za nju su izdvojili čak 2.5 miliona evra.

Kako izgleda Jelenin garderober pogledajte u nastavku.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike