Oglasila se Kaja: Istina je, Mateo i ja više nismo zajedno! (FOTO)

04.07.2022

14:30

0

Pevačica i fudbaler su stavili tačku na svoju ljubav posle tri godine zabavljanja

Oglasila se Kaja: Istina je, Mateo i ja više nismo zajedno! (FOTO)
Copyright Katarina Ostojić Kaja ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Ostojić Kaja oglasila se akonto napisa o krahu njene veze, pa istakla kako je istina da ona i Mateo Pavlović više nisu zajedno.

Pevačica, međutim, nije zalazila u veće detalje, a to i ne planira - naglasivši kako o ovome više i neće govoriti za javnost.

- Povodom današnjih napisa u medijima koji su se pojavili, a tiču se mog privatnog života, reći ću samo da smo Mateo i ja okončali emotivnu vezu i da se nadalje neću oglasavati ovim povodom - kratko je prokomentarisala Kaja pa zaključila poruku objavljenu u okviru svojih „storija" molbom za sve - da imaju razumevanja i ispoštuju njihovu privatnost.

Podsetimo, Kaja i Mateo su započeli vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju je postavila pevačica, pola godine kasnije i na Dan zaljubljenih, kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom.

Prema ranijem pisanju „Telegrafa", razlog rastanka je to što ni dan-danas nisu dobili podršku njegovih roditelja, da oženi Srpkinju. Ostojićeva ove napise nije potvrdila, ali ni demantovala. Više detalja pročitajte na OVOM linku.  

Po prekidu veze, takođe, ona je navodno pokupila svoje stvari i vratila se iz Francuske za Beograd, dok on svoju karijeru planira da nastavi u Rijeci.

Katarina Ostojić Kaja Instagram screenshot / kaya_ostojic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike