Ispovest Kajinog bivšeg: Progovorio o godinama robije, braku sa pevačicom, a spomenuo i Maju Marijanu

08.04.2022

20:00

0

Dragojlović kaže da je nikada ćerki nije okrenuo leđa i da su njegova majka i sestra pružale njegovoj naslednici sve što je bilo potrebno

Ispovest Kajinog bivšeg: Progovorio o godinama robije, braku sa pevačicom, a spomenuo i Maju Marijanu
dragojlović ostojić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Kurirtv

Bivši muž Kaje OstojićNikola Dragojlović ne želi da ostane dužan nekadašnjoj partnerki, te joj putem medija poručuje da ga je povredila što je iza leđa kristila njihovu ćerku, a najviše je kivan što je to uradila sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem. 

Kako kaže, to je za njega veliko poniženje i nikada joj neće oprostiti. 

ATAImages/ Antonio Ahel/facebook
Kaja Ostojić, Nikola Dragojlović

 

- Za mene je to veliko poniženje, prvenstveno jer sam Srbin, pravoslavac i osnovni red je da pozove da kaže da će to uraditi. Da pozove moju porodicu, mene, pogotovo čovek koji je krstio to dete je moralni patuljak. Ja sam sve ovo vreme zadržavao svoj stav, nije se oglašavala ni moja porodica ni ja. Želim samo da se ogradim jer ne želim da me vezuju za te sramne priče. Zašto Maja Marijana nije krstila naše dete, ona je naša kuma?! Zar nije imao bilo ko drugi sem makroa da krsti naše dete? - priča on i dodaje da ga je prošlost skupo koštala:

- Ja sam dugo vremena proveo u zatvoru, platio sam svoje greške. Ne bežim od toga ko sam bio, nisam očekivao da će me sve ovo vreme ovoliko blatiti. Mnoge stvari kontradiktorne je pričala. Pričala je kako joj je bila prelepa svadba sa mnom, a potom sve najgore stvari o meni - ispričao je Dragojlović.

printscreen/kurir tv
Nikola Dragojlović

 

Inače, Dragojlović je otvoreno priznao da je devet godina robijao zbog narkotika i kriminalne grupe Pink Panteri. 

- Ja sam u zatvoru bio zbog droge, a u austrijskom pravosuđu su mi Pink Panteri stavljeni na teret. Uspeo sam i da pobegnem iz zatvora, desila se šansa i iskoristio sam je - rekao je bivši muž Kaje Ostojić.

Ističe da je sve vreme dok je boravio u zatvoru, mislio na ćerku i da su mu veza sa njom bili majka i sestra.

 

- sve vreme su moja majka i sestra imali pristup mojoj ćerki. Koliko su mogli oni su joj pomagali dok sam ja bio u zatvoru. Sve što je moglo da bude ispoštovano, ja sam pokušao svojoj ćerki da pružim. Evidentno je da ja nikada nisam za nju rekao nikakvu ružnu reč, sam taj njen gest što je ona uradila meni i mojoj porodici nije moja krivica. Moja majka je sve to preživela sa mnom - rekao je Dragojlović u emisiji „Puls Srbije“. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike