Kaja i Mateo iskeširali 1.600.000 evra za kuću i stan! Sad se spremaju za svadbu? Isplivali detali!

22.03.2022

10:22

0

Pevačica inače živi u Francuskoj, gde fudbaler radi, a nekretninu u Srbiji nadomak Beograda će iznajmljivati

Kaja i Mateo iskeširali 1.600.000 evra za kuću i stan! Sad se spremaju za svadbu? Isplivali detali!
Copyright Katarina Ostojić Kaja ATAImages/Antonio Ahel

Posle stana u Ahmenu u Francuskoj na koji su dali ušteđevinu od 1.250.000 evra, Kaja Ostojić i Mateo Pavlović kupili su i kuću. Nekretnina „ih je izašla" 350.000 evra i nalazi se na Kosmaju, a prema rečima pevačice, dom nadomak Beograda će danas-sutra iznajmljivati.

- Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gde on igra fudbal. Prošle godine preselili su se u Amjen, mali grad nadomak Pariza, gde je Mateo potpisao ugovor sa istoimenim klubom. I odmah su rešili da se tu skuće! Kaja je dugo razgledala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. veka, koja liči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi da živi - počeo je za „Informer" priču izvor blizak paru koji, prema daljim napisima, planira i da „stane na ludi kamen" na leto.

Sudbonosno „da", četvrti put

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Ostojićeva se, podsetimo, sa 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića i dobila ćerku Nikolinu. Zatim se, 2009. godine, venčala s košarkašem Urošen Duvnjakom, pa se razvela već krajem 2010. Tokom snimanja programa „Operacija trijumf" 2011. upoznala je di-džeja Džuniora Džeka.

Venčali su se 2014, a posle pet godina se rastali.

Svadba s Mateom, prema daljim napisima, planira se za leto i to će biti četvrti put da Kaja izgovara sudbonosno „da".

Na opremanje otišlo 100.000 evra!

Pevačica je, inače, bila zabrinuta kada je „na repertoaru" bila kupovina stana od 1.250.000 evra. Međutim, kako fudbaler dobro zarađuje, to nije bio nikakav problem. Ona ga je, sa druge strane, opremila „iz svog džepa".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Kaja se oduševila kad joj je Mateo rekao da se pakuje. On je iskeširao pare za stan, a ona je rešila da ga opremi svojim novcem. Već je za to „pukla" više od 100.000 evra - tvrdi pomenuti izvor.

O životu u Francuskoj je svakako jedno vreme maštala.

- Imali smo sreću da uzmemo stan u impozantnoj građevini iz 18. veka. Presrećna sam što živim u tako divnoj zgradi - izjavila je, a onda i potvrdila saznanja o kući na Kosmaju.

U njoj, napomenula je, neće ipak i živeti.

- Neću se tu useliti. Prethodnih godina sam vredno radila, pa sam došla na ideju da pokrenem biznis. Iznajmljivaću tu kuću nadomak Beograda - zaključila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike