Pogledajte kako izgleda dvorac u kom živi Kaja Ostojić sa dečkom! Za uređenje iskeširali 100.000 evra (FOTO)

21.11.2021

12:39

1

Pevačica je priznala da su ona i njen partner sami opremili stan, te da su sa posebnom pažnjom birali svaki komad nameštaja

Pogledajte kako izgleda dvorac u kom živi Kaja Ostojić sa dečkom! Za uređenje iskeširali 100.000 evra (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Kaja Ostojić i njen emotivni partner Mateo Pavlović žive zajedno već neko vreme u Francuskoj. Naime, oni su svili ljubavno gnezdo u gradiću nadomak Pariza gde su zakupili stan u jednom kvartu. 

Zgrada u kojoj se nalazi njihov stan ima viševekovnu tradiciju i datira čak iz 18. veka, te je u to vreme bila mesto stanovanja vojske. Međutim, vremenom je rekonstruisana u stambenu zgradu, a zbog izgleda podseća na pravi dvorac.

Pevačica je u nekoliko navrata objavila fotografije na kojima pozira ispred ogromne zgrade, a mnogi od pratilaca su poželeli da su baš na njenom mestu i uživaju u ovom lusksuzu. 

Podsetimo, Kaja i Mateo su sami opremili novi stan, a za uređenje su izdvojili 100.000 evra. 

- Vrlo pažljivo sam birala nameštaj za novi dom, noćima sam pravila kolaže, gledala ponudu na internetu, obilazila salone... Ali na kraju krajeva, kada se dvoje slažu i imaju isti ukus i stil onda to ide zaista lako i sa zadovoljstvom - rekla je pevačica za „Blic Super TV”, te dodala da su poručili i neke unikatne komade, za koje još čekaju da budu isporučeni:

Kaja Ostojić sa dečkom Mateom Printscreen: Instagram/Kaya_Ostojic
 

- Jedini problem je što se na neke od odabranih komada čeka pa još uvek nemamo baš sve što smo poručili, ali će se i to ubrzo realizovati.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike