Kako je Ostin Batler upoznao Pola Makartnija: Morao sam da se uštinem, nisam mogao da verujem da mi se to desilo!

05.07.2022

11:01

0

Sve je orkestrirala ćerka poznatog muzičara, pre nego što ga je pozvala i na svoju modnu reviju

Kako je Ostin Batler upoznao Pola Makartnija: Morao sam da se uštinem, nisam mogao da verujem da mi se to desilo!
Profimedia

Ostin Batler, trenutno zvezda filma „Elvis", gotovo sve svoje vreme sada provodi sa živim legendama. Glumac napominje da nikako ni sam ne može da poveruje u to - jer je o takvim stvarima gotovo do juče samo maštao.

Kao „najveći fan Pola Makartnija", kako sam za sebe kaže, bio je u prilici i njega da upozna i to daleko od reflektora. Muzičar i on su se siti ispričali, ali Ostin je ipak morao da se uštine u neverici „da je to sada njegov život".

Sina nazvao po njemu!

Sa namerom da natera Pola da učestvuje u „Comic relief" skeču, Džejms je obećao kako će nerođenom sinu da da njegovo ime. Kasnije, kada je zaista i dobio naslednika, održao je reč pa javio Makartniju, koji nije mogao da veruje svojim očima. Maks Makartni Kimberli Korden, rođen u martu 2011, zatim je na poklon dobio skupoceni prekrivač s porukom „od jednog Makartnija drugom".

Potpisao se tada kao „ujka Bob", što je posebno raznežilo Kordena.

Detalje susreta je drage volje prepričao Džejmsu Kordenu u njegovoj emisiji, a voditelj, takođe Polov veliki fan, slušao ga je s oduševljenjem.

Ostin se osvrnuo na nezaboravni susret najpre napomenuvši kako se združio s njegovom ćerkom, poznatom dizajnerkom Stelom u jednom kafiću, pre nego što ga je pozvala na svoju reviju koja se održavala u okviru „Nedelje mode" u Parizu. Iako je tada već trebalo da se vrati iz tog grada za London, ona ga je uverila da ne treba to da čini, pa ga „spakovala" da putuje s njom i Polom.

Pol Makartni, Profimedia
 

- I, eto nas u vozu. Razgovaramo. Obično ljude koje toliko obožavate možete da sretnete na jedva dve sekunde. Mi smo bili u vozu zajedno i zargovarali, kao što bi svi drugi. Bilo je sjajno. U jednom trenutku je Stela pomenula Elvisa, pa sam iskoristio priliku da ga pitam kako je za njega prošlo to upoznavanje.

Ostin Batler, Profimedia
 

- Rekao sam mu kako sam malo ljudi upoznao koji su ikada bili u njegovom prisustvu. Prisetio se kako mu je pokucao na vrata i on je otvorio, prelep, pa nisu znali šta da pričaju s njim i onda su se jedno vreme samo gledali... Elvis je u jednom trenutku zasvirao bas, pa mu je Pol kazao: „Znaš, ja sviram bas". Zatim su zasvirali zajedno. Uz „Mohair Sam" od Čarlija Riča sa džuboksa, pesmu koju ja na primer nikad nisam ni čuo, pa mi je Stela dala jednu slušalicu, a drugu ostavila Polu. Svirao je rukama o sto i pevao mi u lice, idemo vozom kroz Francusku uz pesmu koju je on nekada slušao s Elvisom - govorio je i dalje fascinirani Batler, koji Preslija tumači u novom ostvarenju.

- To su stvarno momenti kada moram da se uštinem. Ne mogu da verujem da je to sad moj život. Posle smo se izgrlili i svako je otišao na svoju stranu - zaključio je on.

Ostin Batler kao Elvis Prisli, Profimedia
 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti