Kako je Ostin Batler upoznao Pola Makartnija: Morao sam da se uštinem, nisam mogao da verujem da mi se to desilo!

05.07.2022

09:01

0

Sve je orkestrirala ćerka poznatog muzičara, pre nego što ga je pozvala i na svoju modnu reviju

Kako je Ostin Batler upoznao Pola Makartnija: Morao sam da se uštinem, nisam mogao da verujem da mi se to desilo!
profimedia-0701809348 - Copyright Profimedia

Ostin Batler, trenutno zvezda filma „Elvis", gotovo sve svoje vreme sada provodi sa živim legendama. Glumac napominje da nikako ni sam ne može da poveruje u to - jer je o takvim stvarima gotovo do juče samo maštao.

Kao „najveći fan Pola Makartnija", kako sam za sebe kaže, bio je u prilici i njega da upozna i to daleko od reflektora. Muzičar i on su se siti ispričali, ali Ostin je ipak morao da se uštine u neverici „da je to sada njegov život".

Sina nazvao po njemu!

Sa namerom da natera Pola da učestvuje u „Comic relief" skeču, Džejms je obećao kako će nerođenom sinu da da njegovo ime. Kasnije, kada je zaista i dobio naslednika, održao je reč pa javio Makartniju, koji nije mogao da veruje svojim očima. Maks Makartni Kimberli Korden, rođen u martu 2011, zatim je na poklon dobio skupoceni prekrivač s porukom „od jednog Makartnija drugom".

Potpisao se tada kao „ujka Bob", što je posebno raznežilo Kordena.

Detalje susreta je drage volje prepričao Džejmsu Kordenu u njegovoj emisiji, a voditelj, takođe Polov veliki fan, slušao ga je s oduševljenjem.

Ostin se osvrnuo na nezaboravni susret najpre napomenuvši kako se združio s njegovom ćerkom, poznatom dizajnerkom Stelom u jednom kafiću, pre nego što ga je pozvala na svoju reviju koja se održavala u okviru „Nedelje mode" u Parizu. Iako je tada već trebalo da se vrati iz tog grada za London, ona ga je uverila da ne treba to da čini, pa ga „spakovala" da putuje s njom i Polom.

Pol Makartni, Profimedia
 

- I, eto nas u vozu. Razgovaramo. Obično ljude koje toliko obožavate možete da sretnete na jedva dve sekunde. Mi smo bili u vozu zajedno i zargovarali, kao što bi svi drugi. Bilo je sjajno. U jednom trenutku je Stela pomenula Elvisa, pa sam iskoristio priliku da ga pitam kako je za njega prošlo to upoznavanje.

Ostin Batler, Profimedia
 

- Rekao sam mu kako sam malo ljudi upoznao koji su ikada bili u njegovom prisustvu. Prisetio se kako mu je pokucao na vrata i on je otvorio, prelep, pa nisu znali šta da pričaju s njim i onda su se jedno vreme samo gledali... Elvis je u jednom trenutku zasvirao bas, pa mu je Pol kazao: „Znaš, ja sviram bas". Zatim su zasvirali zajedno. Uz „Mohair Sam" od Čarlija Riča sa džuboksa, pesmu koju ja na primer nikad nisam ni čuo, pa mi je Stela dala jednu slušalicu, a drugu ostavila Polu. Svirao je rukama o sto i pevao mi u lice, idemo vozom kroz Francusku uz pesmu koju je on nekada slušao s Elvisom - govorio je i dalje fascinirani Batler, koji Preslija tumači u novom ostvarenju.

- To su stvarno momenti kada moram da se uštinem. Ne mogu da verujem da je to sad moj život. Posle smo se izgrlili i svako je otišao na svoju stranu - zaključio je on.

Ostin Batler kao Elvis Prisli, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike