Muzika iz filma „Elvis“: Soundtrack dostojan kralja (VIDEO)

30.05.2022

11:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Kompilacija će sadržati i originalne Preslijeve pesme, kao i Batlerove izvedbe njegovih numera

Muzika iz filma „Elvis“: Soundtrack dostojan kralja (VIDEO)
rev-1-ELVIS-0074r_High_Res_JPEG - Copyright Foto: Promo/Blitzfilm

Premijera dugoočekivanog filma o kralju rokenrola "Elvis", reditelja Baza Lurmana, bila je jedan od najspektakularnijih događaja na upravo završenom Kanskom festivalu, a ovacije nakon projekcije filma trajale su skoro 12 minuta, uz suze glavnog glumca Ostina Batlera.

Film u svetske bioskope stiže krajem juna, a kako i dolikuje ovoj spektakularnoj priči o jednoj od najvećih muzičkih zvezda svih vremena, ostvarenje će pratiti i izuzetan soundtrack sa pesmama zvučnih imena kao što su Maneskin, Dodža Ket, Eminem, Tame Impala, Kris Ajzak, Cee Lo Green, Swae Lee, Diplo i mnogi drugi.

Plakat filma Foto:Promo/Blitz
 

Kompilacija će sadržati i originalne Elvisove pesme, kao i Batlerove izvedbe njegovih numera koje se mogu čuti u filmu.

Među brojnim imenima našla se i Kacey Musgraves, koja je nedavno otkrila da je snimila Preslijevu pesmu „Can’t Help Falling In Love“.

Soundtrack je najavljen pesmom Dodže Ket „Vegas“, a kada će biti dostupan publici širom sveta još uvek nije potvrđeno.

Film prikazuje muziku i život jedinstvenog i neponovljivog Elvisa Preslija kroz prizmu komplikovanog odnosa sa njegovim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, koji je trajao 20 godina, od Preslijevog uspona do vrhunca njegove slave. U središtu ovog putovanja je naravno i odnos sa jednom od najvažnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Presli.

Foto: Promo/Blitzfilm
 

Pored Batlera i Toma Henksa, koji glumi Parkera, u filmu igraju i Luk Brejsi kao Elvisov prijatelj Džeri Šiling, Nataša Baset kao Elvisova prva devojka Dixie Lok, Dejvid Venham kao Henk Snou, Kelvin Harison Mlađi kao BB King, Zavijer Samjuel kao Skoti Mur i Kodi Smit-MekFi kao Džimi Rodžers Snou.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike