Ovo je novi dečko Vanese Hadžens! Ima 24 godine i profesionalni je bejzbol igrač: Posle Ostina, pored njega joj je svanulo!

15.02.2021

16:27 >> 19:39

0

Glumica je u vezi sa kolegom provela gotovo čitavu deceniju, a onda je posle turbulentnog perioda pronašla sreću pored mlađeg sportiste, nepunih godinu dana

Ovo je novi dečko Vanese Hadžens! Ima 24 godine i profesionalni je bejzbol igrač: Posle Ostina, pored njega joj je svanulo!
Copyright Vanesa Hadžens Profimedia

Vanesa Hadžens potvrdila je da je u vezi sa Kolom Takerom (Pittsburgh Pirates, MLB) objavom na društvenoj mreži Instagram usred Dana zaljubljenih. Još od novembra, sumnjalo se da su u vezi, a ovo je bio prvi put da je par to javno i priznao. Takođe, bejzbol igrač učinio je isto na svom profilu, što je njihove brojne fanove i te kako obradovalo.

– Ti, ja, mi – poručila je Vanesa uz fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim novim izabranikom.

– Srećan Dan zaljubljenih – potpisao je svoju objavu Kol.

Ljubavni život mlade glumice inače privlači veliku pažnju javnosti. Naime, ona i njen bivši dečko, glumac Ostin Batler, bili su zajedno skoro čitavu deceniju i mnogi su verovali da su „svadbena zvona na pomolu”, kako je par prevazilazio brojne prepreke već duži vremenski period i na daljinu.

Upoznali su se 2005. godine na setu ostvarenja „High School Musical”. Vanesa je tada bila sa Zekom Efronom, a Ostin, pak, nije bio deo njihove glumačke ekipe. Međutim, vremenom, pojavile su se varnice i glumac je 2011. bio viđen kako napušta njen dom, što je pokrenulo razna šuškanja u tamošnjim medijima. Kako se zatim saznalo, Vanesa i Zek rastali su se još u decembru 2010, a u periodu kada je Ostin viđen sa njom (u septembru iduće godine) nisu priznavali da su zajedno, ali zapravo – bili su. Priznali su sve javnosti tek 2012, a od 2013. ona ga je bez pardona nazivala ljubavlju svog života. Za vezu na daljinu, s druge strane, tvridili su da je „dobra komunikacija ključ”, kao i, generalno, otvorenost. Međutim, sve vreme koje su ikada proveli odvojeno i te kako im je donelo muke, s obzirom na to da u se baš iz tog razloga – jedva zvanično i rastali, u devetoj godini zabavljanja.

Oko deset meseci posle raskida koji joj je teško pao, sreću je pronašla pored sedam godina mlađeg sportiste, Kola Takera. Iako se spekulisalo o tome kako će se ipak pomiriti s bivšim, glumica je na Dan zaljubljenih potvrdila gradske priče o novoj vezi, kao i Kol, inače profesionalni bejzbol igrač.

Kol Taker Profimedia

O njima se često govorilo još u novembru 2020, kada su bili viđeni dok su se držali za ruke, te grlili tokom izlaska u Los Anđelesu. Veza koja, bar u ovom trenutku, nije na daljinu očigledno joj prija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike