Kaja i Ostin znaju da privuku pažnju: Crvenim tepihom nisu prošetali zajedno, a kad su se sastali - sve pucalo! (FOTO/VIDEO)

05.05.2022

05:55

0

Svakako spektakularne modne kombinacije na trenutak su pale u drugi plan kada su se poljubili

Kaja i Ostin znaju da privuku pažnju: Crvenim tepihom nisu prošetali zajedno, a kad su se sastali - sve pucalo! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0688202380 - Copyright Profimedia

Iako nisu zajedno prošetali crvenim tepihom MET Gale, Kaja Gerber i Ostin Batler svakako su privukli veliku pažnju kako prisutnih, tako i javnosti, uzimajući u obzir da je događaj mogao da se prati „lajv" preko „Vogodvih" društvenih mreža.

Mladi par je bio besprekorno stilizovan, ali o nečemu drugom nastavlja da se priča i pošto se prestižni događaj završio.

Kaja Gerber i Ostin Batler Profimedia
 

Naslednica Sindi Kraford je, inače, nosila haljinu Aleksandra Mekvina, dok je zvezda novog fima „Elvis" oduševio u „Pradi".

Svako je za sebe prošetao crvenim tepihom, Batleru se pridružila čak i Prisila Prisli, nekadašnja supruga pokojnog kralja roka, ali svi su „pali" kada su se manekenka i glumac konačno sastali.

Kaja Gerber i Ostin Batler Profimedia
 

Na vrhu stepeništa su se na brizinu i poljubili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Podsetimo, šuškanja o njihovoj vezi su preplavila tamošnje medije još u decembru 2021. godine. Ranije, Batler je bio u dugogodišnjoj vezi s Vanesom Hadžins koja je, inače, bila jedna od domaćina MET Gale.

Vanesa Hadžens AP/Evan Agostini
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike