MC Stojan na aerodromu doživeo peh: Stajao sa stvarima u naručju sve dok ga prijatelji nisu pokupili!

03.07.2022

14:55

0

Pevač je doživeo neprijatnost čim se vratio s nastupa u Austriji

MC Stojan na aerodromu doživeo peh: Stajao sa stvarima u naručju sve dok ga prijatelji nisu pokupili!
aerodrom_27032022_0012 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

MC Stojan se danas vratio s nastupa u Austriji. Na prestoničkom aerodromu je viđen kako izlazi napolje sa stvarima - a onda i doživljava neprijatnost zbog koje je ipak morao da se zadrži druže nego što je planirao.

Kako kažu, poznati žive kao i svi ostali - pevač je danas bio pravi primer za to.

Naime, pošto je izašao s terminala, „pukao" mu je kofer i zamalo mu nisu sve stvari ispale, piše „Blic". Tada je sve što je sa sobom nosio - uzeo u ruke i tako čekao prijatelje koji su po njega dolazili kolima. Nervoza ga je bila u potpunosti savladala. Stajao je na suncu i sve vreme telefonirao.

Podsetimo, ovo nije jedini maler vezan za avione koji je poterao pevača. Svojevremeno, snimao se tokom jednog leta dok su ga tresle strašne turbulencije. Prema sopstvenom priznanju, bile su takve da se i „oprostio od života".

- Danas slavim drugi rođendan. Za 15 godina koliko letim nikada nisu bile ovakve turbulencije. U jednom momentu sam se oprostio od života! Avion se zamalo srušio, a pilot je u poslednjem momentu uspeo da ga podigne i kružili smo 20 minuta. Onda je nekako uz Božiju sreću sleteo. Bog je veliki - poručio je bio on tada uz snimak.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike