MC Stojanu definitivno otkazan nastup u hrvatskom muzeju, oglasio se i on: Došlo je do nesporazuma... (FOTO)

17.05.2022

15:23

0

Autor: Marija Mitić

Iz muzeja su se oglasili još juče i rekli da nema šanse da naš reper tamo održi gostovanje

MC Stojanu definitivno otkazan nastup u hrvatskom muzeju, oglasio se i on: Došlo je do nesporazuma... (FOTO)
MC Stojan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper MC Stojan najavljivao je svoj nastup za 10. jun u Muzeju za umetnost i obrt u Zagrebu, ali je ipak došlo do otkazivanja. Naime, upravnicima muzeja nimalo se nije dopalo ovo saznanje te su otkazali Stojanov nastup.

"Koncert je otkazan", obaveštenje je na stranici entrio.hr od juče posle podne, iako su ujutro ulaznice za koncert MC Stojana bile dostupne za kupovinu. Cena ulaznice bila je 120 kuna, odnosno 1.800 dinara, ili ako želite sto, koji uključuje i pet ulaznica, bilo je potrebno izdvojiti 600 kuna, oko 8.000 dinara.

ATAImages/ A.A.
MC Stojan

O svemu se sada oglasio Stojan kojije na društvenim mrežama naveo da je došlo do nesporazuma, te da će nastup održati ali na drugoj lokaciji.

- Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivicom) za zakazani koncert u Zagrebu na dan 10. 6. Nikakva loša namera u tom pogledu nije bila, datum održavanja koncerta stoji, a o novoj lokaciji istog bićete na vreme obavešteni. Zahvaljujem se na velikom interesu, prodat je rekordan broj karata - napisao je MC Stojan na svom Instagram nalogu.

Printscreen Instagram/MC Stojan
Objava MC Stojana na Instagramu

Podsetimo, juče je direktor muzeja Miroslav Gašparović rekao da ne postoje šanse da MC Stojan održi nastup u čuvenom muzeju gde su nastupali izvrsni umetnici, a obrazložio je i razloge.

- Bez brige, nema teoretske šanse za taj koncert. Već sam im jednom zabranio tako nešto, mislio sam da je ta priča gotova. Hvala što ste javili da se i dalje reklamiraju preko nas. To je nedopustivo i i podložno tužbi - rekao je upravnik MUO-a za 24sata.hr.

Nastup koji je sada otkazan trebalo je da bude u restoranu koji nije u rokovodstvu muzeja, ali je u sklopu muzeja i daje se u zakup. 

- Tako nešto nije predviđeno ni ugovorom, ne može se za taj prostor naplaćivati ulaz. Koncerta tamo neće biti - ponovio je Gašparović i dodao da u ovom muzeju jeste bilo dosta koncerata, ali velikih umetnika poput Olivera Dragojevića, Tereze Kesovije, TBF-a ili džezista.

Kako je pisao portal jutarnji.hr, , "za tipove poput MC Stojana nije prostor jednog muzeja, koji se proslavio se pesmom "Bičuj me Stojane", a u tekstovima uglavnom ima "seksualnu tematiku".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike