Rijana ostavila ASAPA Rokija zbog incidenta s Nedelje mode u Parizu? Klupko se odmotava!

15.04.2022

09:31

0

Navodna prevara rastavila je buduće roditelje i nema ko ne priča o tome

Rijana ostavila ASAPA Rokija zbog incidenta s Nedelje mode u Parizu? Klupko se odmotava!
profimedia-0675790457 - Copyright Profimedia

Ako je verovati navodima s društvenih mreža, Rijana i ASAP Roki su raskinuli jer je reper prevario pevačicu. Strani mediji ne prestaju da bruje o tome - kako se rastaju i pre rođendja deteta, teg godinu i po otkako su javno potvrdili vezu... A sve zahvaljujući influenseru Luisu Pisanu, modnom komentatoru, koji gotovo insistira da se incident dogodio i to sa, konkretno, Aminom Muadi, dizajnerkom cipela.

- Rijana i ASAP Roki nisu više zajedno. Ona ga je ostavila jer ga je uhvatila u prevari s Aminom - tvrdi on na Tviteru, a što se fanova tiče, skoro su i zanemeli od šoka.

 

 

Prevara se, prema daljim navodima, dogodila još na Nedelji mode u Parizu. Ovaj podatak šerovan je više od 10 hiljada puta.

Pevačicini pratioci ozbiljno sumnjaju da je ovo istina, pre svega zato što je ona u drugom stanju i čeka svoje prvo dete. Ne mogu da veruju da bi tako nešto uradio u ovako nekom trenutku.

Druže se  

Skandal je počeo da se „provlači" kroz javnost tek pre nekoliko dana, pošto je bila krenula i promocija rijaninog razgovora za „Vog", te naslovnice na kojoj je njen trudnički stomak u prvom planu.

 

 

Luis tvrdi kako se pevačica i dizajnerka cipela dobro poznaju, kao i da se druže, pa je sve ovo mnogo „tužnije nego što već jeste", prenosi dalje portal „Marca". S druge strane, navodna ljubavnica se s ASAP-om zna već godinama. Sve je, ipak, još pod velikim znakom pitanja kako se niko od glavnih aktera ne oglašava za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike