Rijana nije planirala trudnoću, ali ima ideju za žurku povodom prinove: „Neka parkiraju autobus ispred porodilišta"?

13.04.2022

06:00

0

Pevačica maksimalno uživa u drugom stanju i više joj nije problem što se najpre nije udala

Rijana nije planirala trudnoću, ali ima ideju za žurku povodom prinove: „Neka parkiraju autobus ispred porodilišta"?
profimedia-0680797396 - Copyright Profimedia

Rijana željno iščekuje dan kada će roditi svoje prvo dete i trudnoću - uopšte ne skriva. Šta više, njen stomak biće u prvom planu majskog „Voga", za koji je otkrila i kako u stvari nije planirala da sada ostane u drugom stanju. 

Takođe, kada je saznala da će ona i ASAP Roki postati mama i tata, prvo što joj je prošlo kroz glavu bilo je - nema šanse da se oblačim gde i ostale trudnice. 

- Kad sam saznala da sa trudna, pomislila sam: „Nema šanse da ću sad da idem da kupujem stvari u nekakvom odseku za trudnice". Žao mi je, ali taj deo mene ne može da nestane samo zato što sam u drugom stanju i što mi se telo menja - počela je svoju priču ona za „modnu Bibliju", pa nastavila o tome kako je ta odluka uticala na njenog stilistu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

- Neke mere mi se svakodnevno menjaju, iz sata u sat čak, tako da sam sigurna da će da traži povišicu - našalila se buduća mama. 

- Moje telo trenutno čini čuda, tako da ne želim da ga skrivam niti da se stidim bilo čega. Ovo je vreme kada treba da slavim. Zašto bi iko inače krio ovako nešto? - dodala je. 

Planovi

Rijana i ASAP Roki, inače, nisu imali u planu da baš sada postanu roditelji. Međutim, pošto im se to dogodilo - nisu se bunili. 

- Ne znam kad su mi plodni dani i sve to. Mi smo se zabavljali, generalno, koliko smo mogli... I onda sam uradila test. Kad sam videla šta se dešava, pozvala sam ga da mu pokažem i sledećeg dana smo zajedno otišli kod lekara, da to i potvrdimo zvanično. Tako je sve počelo - otkrila je ona, koja je ranije uvek mislila da će se prvo udati, pa ostati u drugom stanju. 

Taj svoj san je brzo prebolela. 

Rijana, Profimedia
 

- Ko, bre, kaže da tako baš mora da bude? Sigurno neću jedan papir da stavim ispred uloge majke - kratko je prokomntarisala, pa priznala da bi volela da bude u mogućnosti da doji, te da se najviše plaši postporođajne depresije

- Te priče su me baš uplašile - istakla je.  

Sa druge strane, na pitanje ko će prisustvovati porođaju imala je hit odgovor. Naime, kako će svi morati da ispočtuju pravila porodilišta zbog korone, „samo joj je tek palo na pamet kako bi jedan autobus za žurke mogao da se parkira ispred". 

- Možda prosto dovedem jedan parti-bus ispred ili tako nešto - rekla je Rijana, pa zasigurno zaintrigirala. 

Rijana i ASAP Roki, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike