„JK će to ubiti do kraja!" Izvorinka Milošević otvorila dušu, progovorila i o danima kada se družila s Divnom Karleušom

26.06.2022

20:39

0

Za mlađu koleginicu kaže da je „rođena u pogrešno vreme" i da bi, da je negde preko, napravila svetsku karijeru

„JK će to ubiti do kraja!" Izvorinka Milošević otvorila dušu, progovorila i o danima kada se družila s Divnom Karleušom
izvorinka milosevic - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Izvorinka Milošević se jednom prilikom našla u ulozi tajanstvenog člana žirija „Zvezda Granda" i tada je imala manji okršaj sa mlađom koleginicom, Jelenom Karleušom. Kao gošća jedne emisije, prisetila se tog trenutka, a zatim i druženja s njenom pokojnom majkom Divnom, pa istakla da bi JK emocije mogle i te kako da koštaju.

- Jelena Karleuša je malo zazirala jer sam je malo jače potkačila, mada je ona najbezazlenija od svih tamo. Emocije će je ubiti do kraja, ona je divna osoba i užasno emotivno osoba - počela je ona u „Sceniranju", pa nastavila o tome kako smatra da je Karleuša rođena u pogrešno vreme. 

- Ja sam bila veliki prijatelj sa njenom majkom i imam prema Jeleni posebnu emociju. Jelena je rođena u pogrešno vreme, mestu i sa pogrešnim ljudima. Da je rođena negde na Zapadu, napravila bi svetsku karijeru. Ona ni iz čega napravi nešto - tvrdi Izvorinka pa nastavlja:

Jelena Karleuša ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ma ona izgleda svetski, ona sve to upakuje. Tako kako peva i kako upakuje, ne može joj niko ništa. Svidelo se to nekome ili ne, ona je posebna persona. Samo će je emocije uništiti. Mislim da će je emocije ubiti jer ih ima mnogo, a to nije dobro - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike